👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mocnymarcin5 napisał/a:
Pedofilu co ześ rzucił tą butelką, wsadziłbym ci ją w dupsko
Gdzie tam widziałeś pedofila? gdzies tam biegał ksiądz??
Geraldinio napisał/a:
Jako niepraktykujący katolik
Nowomowa, coś takiego w kk nie istnieje, zwykły lewak się zwiesz.
Geraldinio napisał/a:
Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami...
Marsz pokoju, za mniej agresywne zachowanie studentka dostałą 3 latka, a ten pokemon "nie dokonał czynu karalnego"
sadol.pl/tranzystorowi-odwalilo-vt594297.htm
Do was dociera chociaż cień faktu, że to co pisze na tym banerze to nieprawda i propolityczna propaganda?
To jest propaganda swingers klubu ordo iuris ktory jest w calosci finansowany przez kreml.
Geraldinio napisał/a:
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach
Liberalno prawicowych powiadasz

Geraldinio napisał/a:
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
sadol.pl/t/543054
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie