ale bym zaj🤬 takiemu kolorowemu przyjebowi
A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.
Smutna prawda jest taka że gdyby ten bus był obklejony w tęczowe barwy to za takie agresywne zachowanie prawacy wyłapali by po 3 lata bezwzględnego. Jak ta studentka za teczową torebkę za 15 ziko.
Smutna prawda jest taka że gdyby ten bus był obklejony w tęczowe barwy to za takie agresywne zachowanie prawacy wyłapali by po 3 lata bezwzględnego. Jak ta studentka za teczową torebkę za 15 ziko.
Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami, przewrócili i obrzucili koktailami mołotowa, mają w tym doświadczenie z Marszów Niepodległości, ale to niesitotny szczegół.
[ Dodano 2024-09-17, 20:16 ]
Tym atakującym nie podoba się hasło "stop pedofilii"?
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.

Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami, przewrócili i obrzucili koktailami mołotowa, mają w tym doświadczenie z Marszów Niepodległości, .
No proszę, jakiś p🤬lnięty wyznawca rudego c🤬ja znów przypisuje przestępstwa milicji i niemieckiej neonazistowskiej antify uczestnikom Marszu Niepodległości.
Ty tak za darmo robisz z siebie lewacką k🤬ę czy płacą ci sorosowymi srebrnikami?
Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami, przewrócili i obrzucili koktailami mołotowa, mają w tym doświadczenie z Marszów Niepodległości, ale to niesitotny szczegół.
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
Gdyby tak robili taka kara byłaby adekwatna. Chodzi o sytacje 1:1 z tą z filmiku.

Tym atakującym nie podoba się hasło "stop pedofilii"?
To edukacja seksualna. gdyby była już dawno temu wdrozona to księża by tak łatwo nie molestowali i gw🤬cili dzieci, tak samo molestowane dzieci w domach. Dzieci by wiedziały ze to coś złego. Ale ze pis i prawa strona broni pedofilów to specjalnie nie chcieli dopuścić do takiej edukacji.
Juz nie mówiąc że taka edukacja chroni nieletnie przed zajęciem w niechcianą ciąże
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści