👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widzę, że zwolennicy pedofili szybko otoczyli ten samochód... A stanął tylko na światłach.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
ss84 napisał/a:
Smutna prawda jest taka że gdyby ten bus był obklejony w tęczowe barwy to za takie agresywne zachowanie prawacy wyłapali by po 3 lata bezwzględnego. Jak ta studentka za teczową torebkę za 15 ziko.
Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami, przewrócili i obrzucili koktailami mołotowa, mają w tym doświadczenie z Marszów Niepodległości, ale to niesitotny szczegół.
[ Dodano 2024-09-17, 20:16 ]
elim napisał/a:
Tym atakującym nie podoba się hasło "stop pedofilii"?
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.

Geraldinio napisał/a:
Pewnie dlatego, że tłukliby go bejsbolami, przewrócili i obrzucili koktailami mołotowa, mają w tym doświadczenie z Marszów Niepodległości, ale to niesitotny szczegół.
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
Gdyby tak robili taka kara byłaby adekwatna. Chodzi o sytacje 1:1 z tą z filmiku.

Pytali o ciebie "zieloni" z koalicyjnej partii rządzącej. Mówili, że do wypełnienia ich obietnic wyborczych - legalizacji pedofilii i kazirodztwa już tylko momencik.
elim napisał/a:
Tym atakującym nie podoba się hasło "stop pedofilii"?
To edukacja seksualna. gdyby była już dawno temu wdrozona to księża by tak łatwo nie molestowali i gw🤬cili dzieci, tak samo molestowane dzieci w domach. Dzieci by wiedziały ze to coś złego. Ale ze pis i prawa strona broni pedofilów to specjalnie nie chcieli dopuścić do takiej edukacji.
Juz nie mówiąc że taka edukacja chroni nieletnie przed zajęciem w niechcianą ciąże
Agresja zupełnie niepotrzebna. Najlepiej po prostu wyśmiać tych kościółkowych krzyżowców o średniowiecznej mentalności. I sami znikną, bo bycie pośmiewiskiem, zamiast męczennikiem to jednak duża różnica.
Pedofilu co ześ rzucił tą butelką, wsadziłbym ci ją w dupsko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie