Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Heliar 2024-09-17, 23:48 3
Geraldinio napisał/a:

Powtarzasz bełkot kato prawackich oszołomów. Jestem katolikiem tak długo, aż nie zostanę ekskomunikowany, albo nie dokonam apostazji. To są wasze zasady, nie ja to wymyśliłem.
i uwaga! zwiecha dla betonu: NIE PRAKTYKUJĘ! bo mam w dupie te zabobony i wyciąganie kasy z ciemnogrodu. i co mi zrobisz? Wierzę w Boga ale nie wierzę w kościół katolicki. fatal error 404?

To że zostałeś ochrzczony, nie oznacza, że jesteś katolikiem, nie na tym wiara polega, bełkot zidiociałego lewactwa. Jak napisałeś, sam się z tego wykreśliłeś bo masz to w dupie W jakiego Boga teraz wierzysz, c🤬j mnie obchodzi, równie dobrze może to być jakiś cherubinek bóg pedofili.
Zgłoś
koolowsky 2024-09-18, 0:02 1
Jest taki film Goscie Goscie. No i to taki typ ze średniowiecza w tym aucie. Dziwne tylko, że go tak nieładnie przyjęli. Przecież on upośledzony jest.
Zgłoś
Arashi91 2024-09-18, 0:12 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Podziel się z nami informacją, skąd wziąłeś takie rewelacje. Bardzo chciałbym to wiedzieć i poznać więcej szczegółów.
Edukację seksualną w W. Brytanii wprowadzono właśnie z powodu wysokiej ilości ciąż nieletnich. Nic to nie dało, odsetek ciężarnych nastolatek jest wciąż najwyższy w Europie. Za to w Szwecji najniższy, a tam też jest edukacja seksualna.
Jaki z tego wniosek? Ano, że Brytole robią ją źle, a Szwedzi dobrze. A nie, że sama w sobie jest złem.
I jeszcze jedno: wiesz, w której grupie etnicznej w Szwecji jest najwięcej ciąż u nieletnich? Wśród arabskich emigrantów, których konserwatywni rodzice nie pozwalają córkom uczestniczyć w tych zajęciach. Wnioski wyciągnij sam, jeśli potrafisz.

W Hiszpanii w regionach Katalonii i Kraju Basków edukacja seksualna jest wprowadzana już w przedszkolu i podstawówce (4-6 lat). Tam są te wszystkie chore jazdy z transami czytającymi dzieciom książki (ciekawe, że transy nie pójdą poczytać do hospicjum, do szpitala, do domu starców tylko zawsze lubią czytać małym dzieciom). Dzieci od początku tresuje się na homolubnych i wręcz popycha w kierunku homoseksualizmu czy zmiany płci. Polecam tutaj wywiad GEJA Łukasza Sakowskiego z Moniką Jaruzelską (tak tak, z tą lewaczką, córką czerwonego generała każdy powinien w wolnej chwili obejrzeć).

No i oczywiście legendarna Szwecja. W Szwecji jest tak samo masa ciąż wśród nieletnich - podobnie jak przerażająca skala wszelkich chorób wenerycznych wynikająca z kulturowej mody na seks bez zabezpieczeń. Tam ciąż jest mniej bo masowo się skrobią kobiety i traktują to jak antykoncepcję.

Edukacja seksualna oczywiście powinna istnieć, ale na etapie liceum, a nie k🤬a przedszkola. Fantazje lewackich pedofili zostawmy tam gdzie ich miejsce.
Zgłoś
robsonx79 2024-09-18, 0:12 1
Geraldinio napisał/a:

Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.

No właśnie komentujący prześcigają się w pokazywaniu, który jest bardziej twardy i konserwatywny, a nie zajarzyli prostej sprawy. To ciężarówka środowisk, które nie chcą edukacji seksualnej dzieci, by móc dalej nimi manipulować i je wykorzystywać. Cała idea jest ośmieszana różnymi przypadkami z zachodu, gdzie na takie zajęcia sprowadzają faktycznie jakichś wariatów. Ale sama idea jest szczytna...
Zgłoś
Arashi91 2024-09-18, 0:17 5
robsonx79 napisał/a:

No właśnie komentujący prześcigają się w pokazywaniu, który jest bardziej twardy i konserwatywny, a nie zajarzyli prostej sprawy. To ciężarówka środowisk, które nie chcą edukacji seksualnej dzieci, by móc dalej nimi manipulować i je wykorzystywać. Cała idea jest ośmieszana różnymi przypadkami z zachodu, gdzie na takie zajęcia sprowadzają faktycznie jakichś wariatów. Ale sama idea jest szczytna...

Aha, czyli to edukacja seksualna wyzwoli rasę ludzką z okowów manipulacji i wykorzystywania xD Ja p🤬le, nie dziwię się, że Biedroń bijący matkę ma wasze głosy. Wy jesteście tak sprani ideologią, że jakakolwiek dyskusja traci sens. Won od dzieci i tyle. W Polsce nie ma komu matematyki czy polskiego uczyć, a wy chcecie co przyteleportować wybitną kadrę specjalistów z zakresu edukacji seksualnej w modelu Szwedzkim? XD To może jeszcze średnia hawajska dla wszystkich? To będą kolejne zajęcia z propagandy - tym razem genderowskiej.
Zgłoś
silwerbalk 2024-09-18, 0:31 5
To jest wolność słowa według lewaków ..... Jak oni to jest git a jak jesteś przeciwko i masz jakieś ale to zaraz muszą cię zniszczyć zaj🤬 itd ..... No zwykle k🤬a imbecyle. Nie mówię że druga strona jest lepsza noo ale tutaj to lewica jest w c🤬j agresywna i niebezpieczna
Zgłoś
Vm4x 2024-09-18, 1:21 7
Jakim trzeba być zjebem żeby pozwolić staremu chłopowi czy tam babie 6 letnim dzieciom pokazywać i tłumaczyć jak się r🤬ać. W wieku 6 lat to się w przedszkolu klocki uklada i kolorowanki maluje.

J🤬 lewackie ścierwo i tą pedalską tęczową felgę.
J🤬e wynaturzenia.
Zgłoś
Dario19850602 2024-09-18, 2:11
Pod kościół z tym gównem, żeby kieckowi dzieci nie gw🤬cili
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-18, 3:36 3
Komunistyczna młodzieżówka z uśmiechem na twarzy.
A niby to obok cyganów to strach stanąć na światłach
Zgłoś
ProVVe 2024-09-18, 5:02 7
Geraldinio napisał/a:

A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.

Gówno bys zrobil. Za to możesz polecieć w ślinę z tym j🤬ym pedałem od butelki... Nawet możecie sobie antysyfiarze rowy lizać byle u siebie na jakimś squacie... K🤬a jak mnie takie komuchy brzydzą. Edukacja seksualna według UE to 5 latek wiedzący jak walic konia i że pedały biora w dupe i to jest ok... poczytaj programy zanim zaczniesz p🤬lic lewaku i podszywać się pod normalnego człowieka. Zresztą najzwyczajniej pozdychajcie...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
viking19 2024-09-18, 5:55 1
BigLebovsky napisał/a:

I to w miejscu gdzie Basię autobusem powiozło.

no ja to miałem tu se napisac. :/
witam somsiada
uturbiona baronina tez z Kato, widze.

[ Dodano 2024-09-18, 05:59 ]
silwerbalk napisał/a:

To jest wolność słowa według lewaków ..... Jak oni to jest git a jak jesteś przeciwko i masz jakieś ale to zaraz muszą cię zniszczyć zaj🤬 it

j🤬 pedo i wszelkich tęczowych zboków. no ale k🤬a, szanujmy sie.
jest napisane na tym sk🤬iałym busie: "Rząd Tuska chce uczyc czterolatków masturbacji"
odpowiedz, gdzie i kiedy Tusk cos takiego odj🤬. słucham.
bo co innego opinia, krytyka, czy nawet bluzgi.
ale tu mamy jawne kłamstwo, i w sumie zniesławienie. to jest dozwolone, wg ciebie?
Zgłoś
Cosmo00 2024-09-18, 6:51
@Geraldinio:

ss84 napisał/a:

Smutna prawda jest taka że gdyby ten bus był obklejony w tęczowe barwy to za takie agresywne zachowanie prawacy wyłapali by po 3 lata bezwzględnego. Jak ta studentka za teczową torebkę za 15 ziko.

A ja bym zaj🤬 takiemu co zaj🤬 temu który stanął w obronie dzieci. Nędzna kreaturo
Zgłoś
Love_is_Love 2024-09-18, 8:16 1
Te krucyfiksy tak głęboko wam weszły do dup, że już smyrają mózgi od spodu
Zgłoś
ss84 2024-09-18, 10:17 1
PieronJasnySzlag napisał/a:

Jeśli dla moich dzieci miałbym wybierać miedzy tęczową edukacją seksualną a kościelną zmową milczenia o seksie to już wole to drugie.
Dziecko prędzej czy później samo dojrzeje do ciekawości cielesności, wtedy powinni reagować rodzice i w prosty sposów dziecku wytłumaczyć. Tak k🤬a w prosty sposób bo seks jest prosty. Ale to właśnie lewica go komplikuje wp🤬lając w to 64 płcie, wybór tożsamości płciowej, fetysze, trans ludzi, lgbt, dewiacje i inne rzeczy.
Pytanie retoryczne dla tęczowych: Dlaczego środowiska lgbt hejtują i zastraszają osoby po trans przemianie które jak dojrzały to zrozumiały że decyzja w młodym wieku o zmianie płci była pochopna i zrujnowała im życie? Dlaczego zamiast wsparcia to szczujecie na nich żeby były cicho?

W punkt!
Zgłoś
encoder178 2024-09-18, 10:47
Geraldinio napisał/a:

A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.

No ale jakie ma znaczenie kto to oglasza? Wazne co.
Bardzo dobrze gadaja, j🤬 kolorowe gówno.
Na szczęście obrońcy tęczy potrafią co najwyżej wsadzić komuś c🤬ja w dupę więc jedyne co mogę ci powiedzieć to udanego wieczoru
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie