👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest taki film Goscie Goscie. No i to taki typ ze średniowiecza w tym aucie. Dziwne tylko, że go tak nieładnie przyjęli. Przecież on upośledzony jest.
Geraldinio napisał/a:
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
No właśnie komentujący prześcigają się w pokazywaniu, który jest bardziej twardy i konserwatywny, a nie zajarzyli prostej sprawy. To ciężarówka środowisk, które nie chcą edukacji seksualnej dzieci, by móc dalej nimi manipulować i je wykorzystywać. Cała idea jest ośmieszana różnymi przypadkami z zachodu, gdzie na takie zajęcia sprowadzają faktycznie jakichś wariatów. Ale sama idea jest szczytna...
Komunistyczna młodzieżówka z uśmiechem na twarzy.
A niby to obok cyganów to strach stanąć na światłach
A niby to obok cyganów to strach stanąć na światłach
Te krucyfiksy tak głęboko wam weszły do dup, że już smyrają mózgi od spodu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie