📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Kiedyś oglądałem odcinek "Drogówki" na turbo i tam byli dwaj młodzi policjanci, niby normalny odcinek. Tylko, że nosili okulary przeciwsłoneczne: chińskie podróbki Ray-Ban jak z filmu"21 jump street", jeden miał niebieskie oprawki, a drugi zielone. Jeszcze na dodatek kozaczyli jak "Policjanci z Miami".
Policjant w granatowym mundurze z zielonymi okularami. I jak niby traktować go na poważnie?
Policjant w granatowym mundurze z zielonymi okularami. I jak niby traktować go na poważnie?
Zajebisty ratbike, jak z jakiegoś post-apokaliptycznego świata
Darował mu 250zł i 5pkt, a motocyklista się jeszcze kłóci? Wy poniżej stajecie w jego obronie?!
Frajerowi w każdej chwili może odpaść coś te tego "czegoś", więc niech się cieszy, że policjanci poszli mu aż tak na rękę.
Frajerowi w każdej chwili może odpaść coś te tego "czegoś", więc niech się cieszy, że policjanci poszli mu aż tak na rękę.
Sam jeżdżę własnoręcznie przerobionym bobberem... ale czegoś takiego nie widziałem
Wolisz jeden z drugim mandat za 250 zł i punkty karne czy 100 zł bez punktów? Retardy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie