👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś oglądałem odcinek "Drogówki" na turbo i tam byli dwaj młodzi policjanci, niby normalny odcinek. Tylko, że nosili okulary przeciwsłoneczne: chińskie podróbki Ray-Ban jak z filmu"21 jump street", jeden miał niebieskie oprawki, a drugi zielone. Jeszcze na dodatek kozaczyli jak "Policjanci z Miami".
Policjant w granatowym mundurze z zielonymi okularami. I jak niby traktować go na poważnie?
Policjant w granatowym mundurze z zielonymi okularami. I jak niby traktować go na poważnie?

Rat bike czyli taki "moto przebieraniec" a pani policjant w dupie była i gówno widziała. Niech policjanty wybiorą się na paradę równości.

Zajebisty ratbike, jak z jakiegoś post-apokaliptycznego świata

Darował mu 250zł i 5pkt, a motocyklista się jeszcze kłóci? Wy poniżej stajecie w jego obronie?!
Frajerowi w każdej chwili może odpaść coś te tego "czegoś", więc niech się cieszy, że policjanci poszli mu aż tak na rękę.
Frajerowi w każdej chwili może odpaść coś te tego "czegoś", więc niech się cieszy, że policjanci poszli mu aż tak na rękę.
Sam jeżdżę własnoręcznie przerobionym bobberem... ale czegoś takiego nie widziałem

Wolisz jeden z drugim mandat za 250 zł i punkty karne czy 100 zł bez punktów? Retardy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie