"Mi się wydaje, że mi się nie podoba to profilaktycznie będzie 100zł" - tak powinno być.
Pan policjant z drugiego filmiku to jakiś niedor🤬any donżuan ?I ten k🤬a zarost do połowy ogolony

I szanuj tu Policje. Przeglady sa wszystko ok. Ale sie niepodobalo. J🤬y wasaty Alwaro. Facet ma jakas pasje i c🤬j jaka by nie byla. To sie debil dojebie
Ot, cała policja nie znają przepisów które mają egzekwować, i nadają się tylko do wlepiania mandatów, do tego są pierwsi ale jak ( ostatnio głośna sprawa z wyciąganiem broni przez policjanta) przyszło kilku sebixów to już spuchli i nawet nie potrafili ich zatrzymać...
Pan policjant to niech się przypadkiem nie zesra

podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.

Ten pies to matoł, jak każdy z nich zresztą! Pewnie sam jest jeleniem, to są rogi rogacza, czyli kozła sarny!

Smiać mi się chce z tego tępego policjanta... Następnym razem się przyjebie, że światła stopu za jasno świecą, j🤬y expert.
Nasza piękna Polska
No jak można na tak totalnego c🤬ja trafić to nie mam pojęcia
No jak można na tak totalnego c🤬ja trafić to nie mam pojęcia

Typowy prowincjonalny pies , nie ma się do czego doyebać , ale profilaktycznie , co za debil

Co za debil ,gliniarz mu odpuścił 250 za wykroczenie i daje mu stówę za stan tech a ten się kłóci.