👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe jak to wszystko zachowuje się przy większej prędkości bo coś mi się wydaje że latałoby za nim aż miło.
Mnie dzisiaj Policja zatrzymała za prędkość gdy jechałem z towarem w traskę
.Okazało się iż busik firmowy miał z przodu łysy opony (sliki). Więc zabrany dowód rejestracyjny pojazdu
. Na 50 miałem 78 i na dodatek nie zabrałem prawka ze sobą, w domu został
. Mandat 200 zł i 4 punkty za wszystko . Firma oczywiście odda część kasiorki za mandat . Zle w sumie na tym mandacie za prędkość nie wyszedłem
. Pozdrawiam Kierowców

Z drugiej strony zamiast dać 5 punktów karnych i 200 zł, dał 100 zł. Także chyba jednak nie taki nie w porządku ten policjant...

Pierścieni gimnazjaliści, dla których życiowe motto to jp na 100%. Znam ludzi którzy są policjantami bo nie mieli roboty, a tam dobrze płacą, i masz niezła emeryturę. Ci ludzie tak jak ten na filmiku mają swoje obowiązki i muszą je wykonywać. Nie zrobił nic czego nie powinien robić, a nawet poszedł gościowi na rękę bo zamiast 250 plus 100 za stan techniczny i pewnie więcej jak by chciał się czepiać dał mu tylko stówę. Gość powinien zdawać sobie sprawę ze może stracić dowód za takie przeróbki i się z tym liczyć a nie udawać debila. Ja tez mam przerobiony samochód, gdyby pisania zabrała mi dowód to wcale nie uważał bym ich za idiotów, takie życie. Gdyby każdemu chcieli odpuszczać to na drogach były by same rozpadają się złomy, a tak trochę ludzie zmuszają się do jakiegoś ogarnięcia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie