W sumie dwie ale jedna bezwładna
Wszelkie przejawy nienawiści, nabijania się, wyrażania chęci do uprawiania seksu ( r🤬ania ), szydzenia, wyśmiewania itp itd będą skutkowały trwałym usunięciem konta.
Fajna laska.
Rozbierałbym.
Tak jak qrvishon r🤬ałbym, nawet jak jedną ręką kłoda, zobaczymy czy moje konto pójdzie do piekła.
R🤬ałbym - nawet jakby miała wszystkie ręce bezwładne!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Konto usunięte
2015-03-06, 7:15
pokarało za ten brudnopis. Ludzie nie róbcie z ciała szmatławca...
maksymilian45 napisał/a:
Wszelkie przejawy nienawiści, nabijania się, wyrażania chęci do uprawiania seksu ( r🤬ania ), szydzenia, wyśmiewania itp itd będą skutkowały trwałym usunięciem konta.
Jakieś szantaże wyczyniasz. Nie możesz sobie normalnie tego konta usunąć?
Konto usunięte
2015-03-06, 7:31
Ja tam żyję z jednym penisem i nie robię o tym filmików
Po co dziczała na motorze

Ale trzeba jej przyznać, że nieźle uparta jest... tylko ten mohamed na końcu mi nie pasuje
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
bloodwar napisał/a:
R🤬ałbym - nawet jakby miała wszystkie ręce bezwładne!
Ta tylko wtedy miałbyś szanse na cokolwiek.
Konto usunięte
2015-03-06, 9:03
Dlaczego nosi zegarek na bezwładnej ręce? Gdyby założyła na drugą to łatwiej byłoby jej godzinę sprawdzać.
Ale trzeba przyznać, że nieźle się ogarnęła z ubieraniem...
Szydził bym z niej, gdybym powiedział, że nie r🤬ał bym... I teraz autorze mam dylemat...
I oto właśnie przykład, że laski mogą ubierać się stosunkowo szybko.
Konto usunięte
2015-03-06, 10:36
Może sobie jeszcze z palca zjechać "na obcego"...
Konto usunięte
2015-03-06, 11:14
Wnioskują o akceptację próby uprawiania seksu!
A mój dziadek nie ma nogi za kolano. I co ? Mam też nagrywać filmiki z nim i pokazywać jak to jest mu ciężko w wieku 68 lat tak żyć, gdzie nie ma już siły nawet ustać na protezie ? I każdy będzie się litował dostane wyświetlenia na youtube i będzie hajs.... bo jak oglądam takie filmy to tylko mam takie odczucie, żeby ludzie się zlitowali i zarobić kase....