Był tu już filmik, z panem luzakiem, który wyluzowany siedział w raperskich ciuszkach na swoim własnym pogrzebie. Na jednej z Indonezyjskich wysp zwanej Sulawesi, ludzie poszli o krok dalej.... a nawet o kilka kroków
Polecam obejrzeć Pana z 2:35
s................0
2016-04-01, 11:17
nekrofil oszalał by ze szczęścia hehe
Od 2:35 jest przecież Clint Eastwood
m................0
2016-04-01, 11:30
Widziałem ostatnio program o tych ludziach, to jest chyba jakiś luksus dla bogaczy, i wiem że bydło tam strasznie drogo kosztuje.
Żeby was podk🤬ić to powiem że to było w TVN i z waszą ulubienicą Martyną W.
Tak sobie patrzę i myślę, że muszą mieć dużo wolnego czasu żeby się bawić w takie szopki.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Tyle k🤬a z nas zostanie... Trza żyć na 100 procent i nie przejmować się pierdołami, bo.... ech co ja p🤬le
Jednak niektórzy ludzie to mają naj🤬e w głowie ....
g................x
2016-04-01, 14:38
sk🤬iele, nawet po śmierci nie dadzą Ci spokoju
s................a
2016-04-01, 14:59
Pojebańce... Umierasz, a oni się tobą bawią jak jakąś lalką hehe
to już wolałabym zostać zeżarta przez lwy, albo inne dzikie małpy, niż żeby te "cywilizowane" małpiszony ubierały mnie po śmierci więcej, niż raz
Dzień żywych trupów
oni są p🤬lnięci
podpis użytkownika
Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
K................n
2016-04-02, 9:50
Sami jesteście p🤬lnięci. Dla nich idiotyzmem jest pewnie odrazu pchanie świeżaka do piachu, żeby go robale zjadły. Inna kultura, inne zwyczaje. Otwórzcie te swoje zamknięte łby.
Ps. Nie żebym lubiał ciapaków.
Mialem w pracy goscia z Madagaskaru i opowiadal ze u nich jest zwyczaj ze w rocznice smierci wyjmuje sie cialo z trumny i siada je przy stole podczas kolacji z rodzina.
_................_
2016-04-02, 10:25
przeciez to k🤬a chore jakies, nie wspomne o niebezpieczenstwie obcowania zywych ludzi z trupami