Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2019-04-23, 10:37 2
Aż mi się przypomniało jak za gówniarza prosiłem ojca o spróbowanie piwa które pił... A później o cygaro...
Zamiast p🤬lić mi, że nie bedzie dobre to dał... Skutecznie mnie to odstraszyło od alkoholu i tytoniu na wiele lat.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
nowynick 2019-04-23, 12:05 41
~Velture napisał/a:

Aż mi się przypomniało jak za gówniarza prosiłem ojca o spróbowanie piwa które pił... A później o cygaro...
Zamiast p🤬lić mi, że nie bedzie dobre to dał... Skutecznie mnie to odstraszyło od alkoholu i tytoniu na wiele lat.

Mama prosi młodego aby ten poszedł pod sklep i zawołał ojca na obiad. Znajduje tatusia, ten łoi z kolegami czyściochę. Prosi aby ten wrócił a ojciec "masz pij". Młodego skręciło, wykrzywiło mordę i zapaliło w gardle. "A teraz idź do matki i powiedz jej, że dla przyjemności to ja tu nie siedzę"
Zgłoś
Konto usunięte 2019-04-23, 12:18 2
mogła mu dać maleńko, albo dać zamoczyć palec... no ale k🤬a nie.. niech wdupi całą łyżkę i będzie filmik na jutube
Zgłoś
Tatun 2019-04-23, 12:19 8
Strzela w gaźnik
Zgłoś
Budrys2000 2019-04-23, 12:32 6
Mimo wszystko dzielny chłopczyk
Zgłoś
minetek 2019-04-23, 13:47 5
Budrys2000 napisał/a:

Mimo wszystko dzielny chłopczyk

i to bezcenne spojrzenie - "nosz k🤬a!"

podpis użytkownika

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
AdamBrown 2019-04-23, 15:47 2
BialyNigger napisał/a:

mogła mu dać maleńko, albo dać zamoczyć palec... no ale k🤬a nie.. niech wdupi całą łyżkę i będzie filmik na jutube

Jakie dać? widać uparł się, ze chce kakao, i sam sobie całą łychę hapnoł. Ale do końca nie mógł uwierzyć swoim zmysłom, i matce.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Konto usunięte 2019-04-23, 16:01
Nie no... Sadistic
Zgłoś
BLACK_RAVEN 2019-04-23, 17:29 1
Młody Wiesław Wszywka.
Zgłoś
Taz 2019-04-24, 0:49 1
Moje dziecko, niespełna 2 letnie koniecznie chciało spróbować wasabi podczas jednego z wyjsć na sushi
Ujmę to tak, smiechu było co nie miara, a żona nie odzywała sie jeszcze z godzinę po wyjściu z knajpy
Z dziecmi tak trzeba - ja swojemu maluchowi zawsze pokazuje, jak jest ciekawy - paszczydlo oparzył dwa razy, od tamtej pory zawsze sprawdza dłonią nad jedzeniem czy gorące, a jak gorace to sam dmucha.
Dzieciakowi nie możesz non stop powtarzać uważaj uważaj, tego nie rób tamtego nie rób. Musi sam wyrobić sobie odruchy i logiczne myślenie.
I młody nawet 2 lat nie ma a juz widzę, ze w żłobku nie jest taka p🤬deczka jak inne dzieci przede wszystkim wie, gdzie jest kuchnia i ze tam kucharka ma dodatkowe kanapki żadne inne dziecko tego nie ogarnęło...

podpis użytkownika

Sometimes good people must do bad things.
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Zgłoś
brylant1412 2019-04-24, 19:20
stoi na stacji lokomotywa parska i prycha

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś