@SzczesliwyGimbus
Bo były krotko, koło 18 miały jedną sesję może z 10-15 min, potem przerwa i była druga, gdzieś kolo 20 chyba, kilka privów po 5 minut i zniknęły na stałe
@PANxxxBDSM
"SamSex3" ale podejrzewam, że już się nie pojawią bo dostały bana bo jak tylko oglądalność im skoczyła do 2000, miały kilkaset żetonów wpłacone i biły na rekord oglądalności tego dnia (za rekord jest 200 zł wypłaty) to zaczeły się złazić "moralistki" z innych kanałów, zazdrosne że im nagle po 200-300 osób znikneło w porze największej oglądalności i żetony nie lecą dla nich tylko dla "młodszej" konkurencji i drzeć ryja "jest tu mod, one mają maks 14 lat, dajcie moda". Ale swoje zarobiły a i kilka litrów spermy pewnie poleciało po drugiej stronie kabli. Ale to był ciekawy eksperyment psychologiczny, zachowanie samców pokazuje, że nawet w okolicach 12-15, mimo penalizacji prawnej, nie ma czegoś takiego jak "odrażająca pedofilia" bo jakoś te 2000 ludzi chyba nie trafiło tam przypadkiem i nie patrzyli się w pasek "Start" tylko na te młode ciałka. A najgłośniej o "zboczeniu" i "chorych rzeczach" krzyczały tylko kobiety. Może jakby na czacie pojawiły się "prawdziwe" dzieci, po 8-10 lat i by zaczeły się rozbierać - rekacja byłaby inna, ale w przypadku nastolatek, już ogolonych, już po rozdziewiczeniu i po pierwszych eksperymentach les, nie ma chyba mowy o krzywdzeniu dzieci.
Ja tam mimo wszystko (żeby nie było że dzieciarnię tylko oglądam

jestem fanem troszkę bardziej rozwiniętych ciał a moją szołapową idolką jest Konefka - nie p🤬li się w tańcu i za dwie dyszki pokazuje co jej najlepszego natura dała na ogólnym

A inne kanały traktuje jako eksperyment psychologiczny o dziwnych zachowaniach ludzkich - zwłaszcza debili którzy wyzywają kolesi którzy występują w filmikach z parami i nie dają rady jako mężczyźni - jak można upaść tak nisko, żeby płacić obcym ludziom za to, ze uprawiają seks przy innych a jednocześnie nabijać się z chwilowej niedyspozycji kogoś, kto mimo wszystko stoi na drabinie ewolucyjnej o mile wyżej bo MA DZIEWCZYNĘ!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz