👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Breivik może korzystać z komputera ale nie jest on podłączony do internetu.
podpis użytkownika

@angel
Słyszałem, że jednak ma dostęp, lecz zablokowany ma dostęp do wygłaszania swojego zdania na wszelkich stronach
Słyszałem, że jednak ma dostęp, lecz zablokowany ma dostęp do wygłaszania swojego zdania na wszelkich stronach

Ja słyszałem że ma internet całkowicie odblokowany w celi , ale może używać tylko Internet Explorera !
Odciąć internet na rok? Czy oni muszą być aż takimi barbarzyńcami...

lepiej niech mu skasują szachy na kompie
bo po tych 20 latach kary będzie do końca życia bić konia.
bo po tych 20 latach kary będzie do końca życia bić konia.

Dostęp do internetu ma jednak nie pozwala mu to na kontakt ze światem ze swojej strony. Po jego zamachu Breivik zdobył uznanie wśrod faszystowskich placówek nie tylko w Norwegii, także stanowczo nie pozwolą mu na kontakt ze światem jak i wydanie domniemanej książki. Reszte Faen konkretnie przedstawił także tyle na temat. Kraina szczęścia czyli kraje skandynawskie, to nie tylko miasta ale też i cele z bieżniami. No ale że ku*rwy faszystowskie wypadałoby tępic, więc pomimo resocjalizacji cały forvaring to tylko bramka w norweskim prawie by udupic skazanego na znacznie większy wyrok pod presją opinii publicznej.

@Slevin
w jakiś sposób ma podłączony komputer, my mamy in&out, a on ma tylko in że tak powiem ;d
w jakiś sposób ma podłączony komputer, my mamy in&out, a on ma tylko in że tak powiem ;d
Faen- to jest upadek prawa a nie ,,ucywilizowanie". Idąc tym tokiem rozumowania Hitler powinien dostać 21 lat zamiast zawisnąć. To jest prymitywizm a nie nowoczesność. To właśnie prawo chroniące zwykłych obywateli, tworzące poczucie sprawiedliwości i skazujące zbrodniarzy na stryczek pozwoliło na utworzenie praktycznie wszystkich cywilizacji. Tylko barbarzyńcy mogli bezkarnie się mordować, więc skończ pan z tymi lewackimi pierdołami prowadzącymi Europę do upadku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie