Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
konto usunięte 2015-03-03, 23:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 23:50 33
dobra walka, od początku znałem wynik, ale byłem zaskoczony, że kulturysta wytrzymał tak długo. Tyle mięśni potrzebuje masakrycznych ilości tlenu do funkcjonowania. A jak powalił pana od BJJ do parteru to wiedzialem ze juz po koksie.
Zgłoś
gabrychchch 2015-03-03, 23:57
nie ma silnych facetów są tylko źle trafieni
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 23:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
homar24 2015-03-04, 0:03 9
nie wiem czemu jest tyle osób które dalej myślą że masa mięśniowa daje coś w walce, kulturystyka i sporty dynamiczne to dwa różne światy
Zgłoś
Machol 2015-03-04, 1:35 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 1:47 20
Zgłoś
premium122 2015-03-04, 1:51 8
Zgłoś
Camel_06 2015-03-04, 1:58 22
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-04, 2:00 1
Zlot znawców sztuk walki za 3...2...1...
Zgłoś
ProVVe 2015-03-04, 2:54
Zgłoś
JankoSado 2015-03-04, 8:46
E, tam dali jakiegoś umięśnionego karzełka co nie ma zasięgu rąk ni nóg
do
dryblasa wyższego o głowę

i dlaczego dryblas walczy w kimonie ?
Zgłoś
~Velture 2015-03-04, 9:02 1
Zgłoś
waloos 2015-03-04, 9:16 10
A ja się dziwię dlaczego mówiąc o kulturystyce zawsze na pierwszym miejscu jest siła ?
Przecież to jest sport sylwetkowy, nie ciężkoatletyka. Fakt chłopaki dźwigają dużo żelastwa ale jak mogą zrobić coś mniejszym ciężarem to robią, bo szkoda im stawów. Dla nich nie siła się liczy a masa mięśnia i jego wygląd. Dlatego dziwię się, że facet wytrzymał tak długo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem