Ku przestrodze...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:57
2:50 - Lublin, skrzyżowanie Sp. Pracy ze Związkową i Węglarza - nie raz już taka akcja tam była.
Od 1:48. Czy tylko mi się wydaje, czy koleś "z którym jedziemy" jest winny?
Karanie osobno za ucieczkę z miejsca wypadku to skończony debilizm. Dlaczego od razu nie karać za ucieczkę z miejsca każdego przestępstwa? No i gdzie tu szkodliwość społeczna oprócz tego że człowiek nie wystawia się leniwej psiarni?
1:15 tak się kończy używanie telefonu z pedalskim dzwonkiem w czasie jazdy.
3:15 z lewej strony pełno miejsca ale musiał taranować, pewnie baba, one w sytuacji zagrożenia puszczają kierownicę i zasłaniają oczy.
4:23 baba w polówce bojąca sie wyjechać przed tramwaj który jest 100m dalej
3:15 z lewej strony pełno miejsca ale musiał taranować, pewnie baba, one w sytuacji zagrożenia puszczają kierownicę i zasłaniają oczy.
4:23 baba w polówce bojąca sie wyjechać przed tramwaj który jest 100m dalej
Się zastanawiam czy kupić kamerkę do auta by w razie wypadku mieć materiał. Tylko czy przypadkiem kamerka w aucie nie przyciąga wypadków?
zaadenn gimbuss c🤬yy nie odezwiee terzz ze jezdzimyy lepiejj od rosjannn
Nie wiem co to za droga na ostatnim wypadku, ale nie wygląda na taką dostępną dla rowerów, więc jeśli tak jest to brawa dla kierowcy, jeżeli to droga ekspresowa to debil wlekący się na rowerze nie ma prawa się tam znaleźć, ładne, szybkie sprowadzenie na ziemię
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie