👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko spoko takie ludzie dorwą się do adopcji to zobaczycie ile ludzi się powiesi bo się smieją w szkole ze ma 2 ojców :]
@xxTurboxx
chciałbyś? jesteś raczej pasywny?
się nie przejmuj. wszystko z czasem!
chciałbyś? jesteś raczej pasywny?
się nie przejmuj. wszystko z czasem!
Wk***wia mnie propagowanie pedalestwa.Pi***olone cioty,Wypieprzać z tym.Jestem homofobem i się z tym nie wstydzę!

Znam typa, który ma zwyczaj wyzywania od pedałów, a sam ma jakieś takie ciągoty do łapania facetów za dupę. Coś w tym jest, że ci co tak nienawidzą gejów to mają jakieś problemy ze swoją seksualnością. Ja jestem hetero i wiem o tym, ale nie czuje potrzeby zwalczania homoseksualistów, którzy są nieszkodliwym marginesem. Co ciekawe nigdy nie widziałem na żywo idących za rękę albo liżących się facetów. To pewnie ci ujadacze "prawicowi" przebywają w takich miejscach gdzie widzą takie sceny. Może na tych spędach heilujących łysoli tak się bawią, bo dziewczyn tam brakuje. Taka męska przyjaźń...

jaka fobia? Jak ktoś nie cierpi pedałów, denerwują go to antypedał, antyhomoś, antygej, ale nie kurde homofob, bo fobia oznacza strach, a ci anty wcale ich się nie boją, chętnie by nie jednemu przylutowali w gębę.

Ja tam nie mam nic przeciwko gejom i uważam, że są spoko
Ci co najgłośniej krzyczą na homoseksualistów często sami są kryptogejami.

Ci co najgłośniej krzyczą na homoseksualistów często sami są kryptogejami.

po komentarzach widac dlaczego polska to najwieksze gowno planety

Kaliiak napisał/a:
A jak odniesiecie się do zachowań homoseksualnych wśród zwierząt? Też są chore? Nie postępują według religii?
a jak sie odniesiesz do kanibalizmu i morderstw wsrod zwierzat? w koncu co to za roznica czy czlowiek je krowe czy innego czlowieka? mieso jest mieso
@i do wszystkich powyzej:
nikt nie lubi lesbijek. co najwyzej biseksualistki ludzi jaraja
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie