👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sessvisto napisał/a:
Rownie dobrze taki pedal, nie chce widziec jak sie lizesz z jakas brzydka swinia publicznie.
Nie bez powodu człowiek został podzielony na A (kobiety) i B (mężczyzn), tak samo jak nie bez powodu w normalnym człowieku włącza się opcja obrzydzenia jak widzi B i B uprawiających ze sobą seks - tylko iwyłącznie po to, aby gatunek ludzki mógł przetrwać, bo jeżeli by się okazało, że dla mężczyzny seks z mężczyzną jest przyjemniejszy, to gatunek ludzki by wymarł.
A więc tak, przyjemniej jest oglądać obściskującą się jednostkę A i B niż 2x B czy 2x A.

Najlepszym i najtańszym lekarstwem na tą straszną chorobę u mężczyzn jaką jest homosekzualizm jest pewna tabletka. Link umieszczam niżej. Najszybciej działa aplikowana przez głowe.
pl.wikipedia.org/wiki/Nabój_9_x_19_mm_Parabellum
Homofobia ? Chorobą ? u normalnych ludzi hetero powinno się to nazywać wrodzonym zmysłem jak węch,wzrok,słuch,smak.
Do czego ten świat zmierza... Jeszcze na Sadisticu takie rzeczy ?!
pl.wikipedia.org/wiki/Nabój_9_x_19_mm_Parabellum
Homofobia ? Chorobą ? u normalnych ludzi hetero powinno się to nazywać wrodzonym zmysłem jak węch,wzrok,słuch,smak.
Do czego ten świat zmierza... Jeszcze na Sadisticu takie rzeczy ?!

Widać, że wszyscy pomstujący tu na gejów dawno dobrego homoseksualnego seksu nie mieli. Rozluźnijcie poślady, usiądźcie wygodnie, oglądajcie i słuchajcie. Panowie specjalnie dla was nagrali ten kawałek. Każdy może być szczęśliwym gejem, nawet wy.

A jak odniesiecie się do zachowań homoseksualnych wśród zwierząt? Też są chore? Nie postępują według religii?

@xxTurboxx
najgłośniejszymi hejterami homoseksualizmu są, praktycznie zawsze, ukryci geje...
powodzenia w "kominaucie"!
pozdr
hetero
najgłośniejszymi hejterami homoseksualizmu są, praktycznie zawsze, ukryci geje...
powodzenia w "kominaucie"!
pozdr
hetero
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie