👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja Popieram Pedałów! Im więcej Pedałów tym więcej Kobiet dla mnie xD

Niech tam sobie są tymi pedałami, ale żeby zaraz tam jakieś chore manifestacje urządzać to jest już przegięcie nie chciałbym iść na przykład z dzieckiem a tam parada gejów z dupami na wierzchu chce równości
geje precz ale co drugi by se babe z fiutem (czytaj faceta) zar🤬ał - hipokryci

[quote] W zespole jest trzech facetów: 1 hetero, 1 homo i 1 bi. [/qupte] Homo i bi nazywasz facetem ?

teken napisał/a:
Cytat:W zespole jest trzech facetów: 1 hetero, 1 homo i 1 bi. [/qupte] Homo i bi nazywasz facetem ?
A typa lubiącego kolorowe kucyki można nazwać facetem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie