📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

o podejściu do homoseksualistów? Autor tematu jest chyba idiotą. Nie usłyszałem tutaj ani jednego słowa które by wyrażało podejście Abelarda do "pedałów".
Bukka napisał/a:
o podejściu do homoseksualistów? Autor tematu jest chyba idiotą. Nie usłyszałem tutaj ani jednego słowa które by wyrażało podejście Abelarda do "pedałów".
Tak. Abelard przedstawił jakie jest w Polsce podejście do homoseksualistów. Uważam, że Sadistic skupia wokół siebie ludzi myślących, ale specjalnie dla Ciebie poprawiłem opis. Miłego dnia.

Won z pedalstwem! Chcą być pedałami to w domowym zaciszu i nigdzie indziej!

Homofobia. Fobia według słownika to choroba. Czyli pedalstwo normalnych ludzi nazywa chorymi ?
Do czego to doszło na świecie, że zboczenie jest normalnością a normalność chorobą ?
Precz z pedalstwem.
Do czego to doszło na świecie, że zboczenie jest normalnością a normalność chorobą ?
Precz z pedalstwem.

Zgodze się z poprzednikami. Nienawidze pedalstwa tak jak na tym filmie a wy jak jesteście tacy tolerancyjni to macie tolerować to że bym spalil wszystkich pedałów xD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie