Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Shaolin_Majster 2025-04-16, 14:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wojowniczka 2025-04-16, 15:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nowy102 2025-04-16, 17:40 1
Zgłoś
DannyBazooka 2025-04-16, 18:17
Zgłoś
mazga50 2025-04-16, 20:27 1
shoggoth napisał/a:

Na miejscu kobity zażądałbym sokistów. Mam podejrzenie, że ta tępa bladź w uniformie jest pod wpływem. Swoje podejrzenia opieram na tym, iż bladź sugeruje, że w maszynce do sprzedaży biletów nie ma pozycji dot. roweru, a jak wiadomo przewoźnik ma obowiązek umożliwić uiszczenie stosownej opłaty za skorzystanie z usługi. Więc wyjścia są dwa, skoro bladź ,,nie ma miejsca". Pani w tej sytuacji jedzie gratis albo ta furiatka przyjmuje od niej należność i wystawia pokwitowanie wypisane odręcznie.

Rower jedzie w wagonie bagażowym.
Zgłoś
Qdłaty 2025-04-16, 22:35 1
Nie ma biletu to wypad, proste
Zgłoś
dr.lecter 2025-04-16, 22:48
Zgłoś
Traba 2025-04-16, 23:30
Zgłoś
arain 2025-04-17, 0:43 3
Zgłoś
senpuu93 2025-04-17, 2:52
Zgłoś
barszczzuszkami 2025-04-17, 9:11 1
Przecież te rowery stoją w przejściu. Wezwać SOK na następnej stacji i niech ja wyjebią, albo nałożyć mandat czy i po temacie, niech siebie jedzie dalej.
Zgłoś
shoggoth 2025-04-17, 18:13
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-17, 22:38 1
shoggoth napisał/a:

Na szczęście mam w dupie to czy anonim z sadola ocenia moje wnioski jako słuszne czy nie.

Dziękuję i wzajemnie 👍😁
Zgłoś
Avocado 2025-04-17, 22:53
Miejsca dla rowerów są wydzielone w pociągach więc nie qmam i co tu chodzi.
Zgłoś
slupczanin 2025-04-18, 0:53 1
Tiaa, nie tak spróbuję wejść do samolotu... metoda na dziecko nie zadziała, gwarantuje 🙃
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem