Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-04-16, 14:58 2
No to ja Was pogodze.

C🤬j w dupsko :
- Madce i bombelkom
- Rowerom (i pedalarzom)
- Konduktorce
- Maszynce
- Gapiom z pociągu
- Typiarze w rurkach

I wszystkim pozostałym. 😁
Zgłoś
Wojowniczka 2025-04-16, 15:04 1
Perkokoperko napisał/a:

To, Ty z tymi dziećmi ?[/
Ja jestem zaspokojona, i jak jeżdżę na rowerze to nie wsiadam do komunikacji miejskiej bo po c🤬j

Zgłoś
Nowy102 2025-04-16, 17:40 1
Ale o c🤬j chodzi z tymi rowerami?Oni je wzieli zeby pojezdzic pociagiem?
Zgłoś
DannyBazooka 2025-04-16, 18:17
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Z🤬b to twój stary i tego co widzisz w lustrze.
Jak w kinie miejsc nie mają to też nie sprzedają idioto, BO NIE MOGĄ.
Bo k🤬a nie ma miejsca!
Na kolanach innych mają sadzać?
Ta kobieta też NIEMOŻE IM SPRZEDAĆ BILETU, BO K🤬A NIE MA MIEJSCA NA ROWERY. Bo pociąg może jest nie przystosowany, albo wszystkie miejsca na rowery już są zajęte.
Wpuszczanie takiej baby z rowerami to niebezpieczeństwo nawet dla tej idiotki z bachorami,bo pociąg ruszy, dzieciak rozwali łeb o rower i będą pretensje do konduktorki/kierowniczki
Czego nie rozumiesz półgłówku?!

tego p🤬do j🤬a że istnieje cos takiego jak empatia a pociag to nie j🤬y samolot, c🤬j ci w ryj izycze ci zeby na kazdym kroku spotykało ciebie i twoja troll rodzine cos takiego na każdym kroku, ha tfuuu frajerska szmato
Zgłoś
mazga50 2025-04-16, 20:27 1
shoggoth napisał/a:

Na miejscu kobity zażądałbym sokistów. Mam podejrzenie, że ta tępa bladź w uniformie jest pod wpływem. Swoje podejrzenia opieram na tym, iż bladź sugeruje, że w maszynce do sprzedaży biletów nie ma pozycji dot. roweru, a jak wiadomo przewoźnik ma obowiązek umożliwić uiszczenie stosownej opłaty za skorzystanie z usługi. Więc wyjścia są dwa, skoro bladź ,,nie ma miejsca". Pani w tej sytuacji jedzie gratis albo ta furiatka przyjmuje od niej należność i wystawia pokwitowanie wypisane odręcznie.

Rower jedzie w wagonie bagażowym.
Zgłoś
Qdłaty 2025-04-16, 22:35 1
Nie ma biletu to wypad, proste
Zgłoś
dr.lecter 2025-04-16, 22:48
Ja nie rozumiem słowa "NIEMOŻE" tłuku i analfabeto p🤬lony. Niech cię k🤬a j🤬e żule wydymają i każdego kto kaleczy nasz ojczysty język. C🤬j ci w dupę c🤬lu i niech ci ziemia ciężką będzie.
Zgłoś
Traba 2025-04-16, 23:30

A zdajecie sobie sprawę cioty jakim utrudnieniem i zagrożeniem dla innych, którzy jadą legalnie bo opłacili bilety, są takie stada rowerów przez które masz się przebijać, zwłaszcza jak sam masz małe dzieci?
A tu kolejna księżniczka - daj bilet mi się należy! Nie dasz biletu? I tak pojadę bo mam bąbelki!
To jest k🤬a dokładnie "Dej, mam chorom curkę" tylko w wersji mobilnej.
Konduktorka powinna wezwać policję, wyj🤬 z pociągu i obciążyć bąbelkowe towarzystwo za postój.

Bezpieczeństwo takiego argumentu Nie obalisz! Nawet jak go jebnie idiota skończony to każdy pokiwa głowa - Jaki mondry!
Zgłoś
arain 2025-04-17, 0:43 3

Z🤬b to twój stary i tego co widzisz w lustrze.
Jak w kinie miejsc nie mają to też nie sprzedają idioto, BO NIE MOGĄ.
Bo k🤬a nie ma miejsca!
Na kolanach innych mają sadzać?
Ta kobieta też NIEMOŻE IM SPRZEDAĆ BILETU, BO K🤬A NIE MA MIEJSCA NA ROWERY. Bo pociąg może jest nie przystosowany, albo wszystkie miejsca na rowery już są zajęte.
Wpuszczanie takiej baby z rowerami to niebezpieczeństwo nawet dla tej idiotki z bachorami,bo pociąg ruszy, dzieciak rozwali łeb o rower i będą pretensje do konduktorki/kierowniczki
Czego nie rozumiesz półgłówku?!

Nie znam tej sytuacji, film od penwego momentu, ciężko cokolwiek zobaczyć - ale PKP to trochę stan umysłu w moim odczuciu.

W miniony weekend jechałem na Hel z rowerem, nowa lokomotywa, 6 miejsc rowerowych i oczywiście tyle też dostępnych w systemach do kupna biletów. Zabawne to, bo do lokomotywy podłączany był stary wagon, z miejscem na +/-20 rowerów - gdzie kazano nam siąść wraz z rowerami (mimo oznaczeń w lokomotywie i haków na rowery, kazali sp🤬alać do starego wagonu na ogon).

Kolejnym osobom odmawiali sprzedaży biletów na rower - bo 6 już zajętych ( a drugi wagon nie był w systemie chyba). Efekt finalny to Pani konduktor, której pokazaliśmy 6 biletów na 6 rowerów, a pozostałe ~14 jechało bez biletów na rowery, bo przecież ich w systemie nie ma
Pani się poddała i zjawił się Pan konduktor, jedna osoba, która się wybitnie pluła, dostała mandat za brak biletu na rower. Bilet na rower to 7zł, a mandat to 3-krotność xD

Teraz najlepsze, z mandatem możesz już jechać pociągiem z rowerem, mimo teoretycznego braku miejsc...
kurtyna.
Zgłoś
senpuu93 2025-04-17, 2:52
arain napisał/a:

Nie znam tej sytuacji, film od penwego momentu, ciężko cokolwiek zobaczyć - ale PKP to trochę stan umysłu w moim odczuciu.
W miniony weekend jechałem na Hel z rowerem, nowa lokomotywa, 6 miejsc rowerowych i oczywiście tyle też dostępnych w systemach do kupna biletów. Zabawne to, bo do lokomotywy podłączany był stary wagon, z miejscem na +/-20 rowerów - gdzie kazano nam siąść wraz z rowerami (mimo oznaczeń w lokomotywie i haków na rowery, kazali sp🤬alać do starego wagonu na ogon).
Kolejnym osobom odmawiali sprzedaży biletów na rower - bo 6 już zajętych ( a drugi wagon nie był w systemie chyba). Efekt finalny to Pani konduktor, której pokazaliśmy 6 biletów na 6 rowerów, a pozostałe ~14 jechało bez biletów na rowery, bo przecież ich w systemie nie ma
Pani się poddała i zjawił się Pan konduktor, jedna osoba, która się wybitnie pluła, dostała mandat za brak biletu na rower. Bilet na rower to 7zł, a mandat to 3-krotność xD
Teraz najlepsze, z mandatem możesz już jechać pociągiem z rowerem, mimo teoretycznego braku miejsc...
kurtyna.

Piękne podsumowanie czterech stron komentarzy pełnych obsmarowywania się gównem.
Zgłoś
barszczzuszkami 2025-04-17, 9:11 1
Przecież te rowery stoją w przejściu. Wezwać SOK na następnej stacji i niech ja wyjebią, albo nałożyć mandat czy i po temacie, niech siebie jedzie dalej.
Zgłoś
shoggoth 2025-04-17, 18:13

Dobrze, że nagranie jest pokazane od momentu jak kolejarka jest już wk🤬iona, bo inaczej móglibyś jeszcze wysnuć słuszne wnioski.

Na szczęście mam w dupie to czy anonim z sadola ocenia moje wnioski jako słuszne czy nie.
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-17, 22:38 1
shoggoth napisał/a:

Na szczęście mam w dupie to czy anonim z sadola ocenia moje wnioski jako słuszne czy nie.

Dziękuję i wzajemnie 👍😁
Zgłoś
Avocado 2025-04-17, 22:53
Miejsca dla rowerów są wydzielone w pociągach więc nie qmam i co tu chodzi.
Zgłoś
slupczanin 2025-04-18, 0:53 1
Tiaa, nie tak spróbuję wejść do samolotu... metoda na dziecko nie zadziała, gwarantuje 🙃

podpis użytkownika

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
Zgłoś