Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Społeczeństwo jest podzielone jeżeli chodzi o teorie spiskowe, o to czy ziemia jest płaska, czy 9/11 był inside job, czy człowiek był na księżycu itd Czy nie zastanawia was skąd się biorą takie teorie? Jeżeli 2+2 to 4 i nikt tego nie podważa to czemu kwestionować kulistość ziemi? Czemu pojawiają się teorie spiskowe?
Na filmie poniżej widać jak amatorska rakieta wystrzelona w powietrze uderza w coś i nagle zatrzymuje się w miejscu.

Według teorii która mówi że ziemia jest płaska to w co uderza rakieta to sklepienie stworzone przez Boga. Ja sam do końca tego nie rozumiem i jestem w tym zagubiony.

Poczytajcie o Antarktydzie na której stacjonuje wojsko i kowalski nie ma tam wstępu. Nikt jej nie opłynął bo nie istnieje. Ludzie zaczynają odkrywać ukrywaną prawdę.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-07, 5:24 17
maksiu ty tak na poważnie?
Zgłoś
maksymilian45 2016-08-07, 5:44 6
kalijanek napisał/a:

maksiu ty tak na poważnie?

Co jest dla Ciebie bardziej realne. To że Bóg stworzył ziemię czy to że w wyniku wielkiego wybuchu narodził się człowiek, zwierzęta, słońce itd?
Zgłoś
os79 2016-08-07, 6:26 45
@maksymilian45
Bardzo realne jest to że anioł pod postacią gołębia zapłodnił babę a ta zaszła w ciążę, potem urodziła anielskiego bękarta i dalej była dziewicą !!! NORMALNE PRAWDA MAKSIU ????
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2016-08-07, 6:47 6
do tego Tworzy Adama i Ewe, jako pierwszych ludzi... tylko czy w związku z tym, mieli pępki ?
Zgłoś
garota 2016-08-07, 7:08 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
modoc 2016-08-07, 7:19 5
Jak dla mnie ten filmik to mi tylko epilepsje przywołał
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-07, 7:31 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-07, 8:17 72
Ja myślę, że ziemia jest wklęsła
Zgłoś
tekkit 2016-08-07, 9:58 11
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-07, 10:17 25
Zgłoś
nelbox 2016-08-07, 10:37 10
Zgłoś
peron 2016-08-07, 10:47 6
Może i jestem laikiem, ale jak na moje to ta rakieta zaprzestała szybkiego wznoszenia po osiągnieciu orbity okołoziemskiej.
Taki byc może był plan? [ilość paliwa była obliczona by dolecieć gdzie doleciało, kamerę też pewnie chcieli odzyskać]
A jak zachowują się rakiety wynoszące satelity na orbitę?
Zgłoś
miskolabor 2016-08-07, 10:49 20
Poczytajcie o prądach wirowych, kadłub tej rakietki jest z aluminium, a wyższe warstwy atmosfery są dosyć gęsto zjonizowane, wpływ jednego na drugie daje taki fajny efekt hamowania przez wystąpienie prądów wirowych, takich samych jakich występują w windach jako hamulec, nie będę się rozpisywał, czysta fizyka.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-07, 10:58 1
może znowu Ramos karnego strzelał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem