Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Cytat:

ALBUQUERQUE, NM (KOAT) - Podejrzany o morderstwo stawił się w piątek w sądzie na rozprawie w Albuquerque.

To było rutynowe postępowanie, ale to się zmieniło.

Nagranie z sali sądowej pokazuje, jak sprawy potoczyły się w złym kierunku, gdy członek rodziny ofiary wywołał bójkę.

Wyglądało to jak zwykła rozprawa sądowa w pokoju 420 Sądu Okręgowego 2.

Alexander Ortiz stanął przed sędzią oskarżonym o morderstwo Alianny Farfan.

Nagle wybuchł chaos, gdy policja twierdzi, że Carlos Lucero, wujek ofiary, przeskoczył przez bramę sali sądowej i zaczął bić Ortiza.

Ortiz i stojący obok niego funkcjonariusz upadli na ziemię, ale drugi mężczyzna, którego policja zidentyfikowała jako Pete'a Ysasiego, dołączył do bójki i również zaatakował Ortiza.

Policja twierdzi, że ojciec Ortiza również dołączył do walki, aby bronić syna. Starszy Ortiz uderzył Ysasiego i Lucero.

podpis użytkownika

"Przestaliśmy szukać potworów pod naszymi łóżkami, gdy zrozumieliśmy że one są w nas."
Zgłoś
pfefe 2025-02-05, 16:50 12
Najlepsi ci trzej inni węźniowie w pomarańczowych strojach. Totalny spokój jakby takie akcje widzieli 4 razy dziennie
Zgłoś
Lobo24 2025-02-05, 17:51 6
Wyrok sądu już nieważny. Dwa kapcie spadły. Nie nawet po co karetki wzywać.
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2025-02-05, 18:11
Sędzia oskarżony o morderstwo?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-05, 18:17 9
pfefe napisał/a:

Najlepsi ci trzej inni węźniowie w pomarańczowych strojach. Totalny spokój jakby takie akcje widzieli 4 razy dziennie

Bo widzą, więzienie to nie sojowa siedziba Ostatniego pokolenia. Ot co !
Zgłoś
ludogator 2025-02-05, 18:38 14
Z dupy to prawo. Jak winny, rodzina powinna dostać zespół lekarzy i móc doprowadzić mordercę do śmierci według własnego uznania - szybko, bądź poprzez wielodniowe tortury. Gość popełniając czyn wyrzekł się własnego człowieczeństwa i nie powinien siedzieć na urlopie, który sponsoruje m.in. rodzina ofiary.
Ojciec sprawcy za udzielenie się na sali powinien z kolei dostać wyrok.
Zgłoś
xdrt 2025-02-05, 19:49 9
ludogator napisał/a:

Z dupy to prawo. Jak winny, rodzina powinna dostać zespół lekarzy i móc doprowadzić mordercę do śmierci według własnego uznania - szybko, bądź poprzez wielodniowe tortury. Gość popełniając czyn wyrzekł się własnego człowieczeństwa i nie powinien siedzieć na urlopie, który sponsoruje m.in. rodzina ofiary.

W rossiji rodzina może wykupić u straźników pakiet VIP dla mordercy typu gw🤬cenie współwięźniami ewentualnie kijem od mopa. Podobno są filmiki na hardzie, znaczy tak słyszałem xD Nie popieram, ale rozumiem.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-05, 20:20
Zrobi Trump porządek z nimi wszystkimi.
Zgłoś
darknight33 2025-02-05, 20:28 1
ludogator napisał/a:

Zgadzam się z tym w pełni. Ale powinno to być tylko egzekwowane gdy nie ma wątpliwości co do sprawcy. Bo jakby ktoś kogoś wrobił to przypał. A te k🤬y które pozywają o fałszywe oskarżenia o gw🤬t to oddać stadu murzynów w więzieniu do użytku.
Zgłoś
xdrt 2025-02-05, 22:16
SpalonyŻymianin napisał/a:

Dzięki za info. Zap🤬lam szukać takich cymesów. Jakieś linki z tych radziecki figli? Bo druzje sprasili

Kiedyś na yt nawet był, ale wygląda że jest obecnie zablokowany youtube.com/watch?v=hdXG7sPPew0
Linka do harda z tym materiałem niestety nie mam.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Brilliant-cut 2025-02-06, 0:50
Dobry zahar z wąsem.
Zgłoś
brylant1412 2025-02-06, 6:02
moim fachowym okiem widzę że wykładzina podłogowa jest żle przyklejona

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
pfefe 2025-02-06, 19:18 1
brylant1412 napisał/a:

moim fachowym okiem widzę że wykładzina podłogowa jest żle przyklejona

To są otwory w podłodze technicznej gdzie są gniazdka do prądu, telefonów i sieci komputerowych. One są zakryte tymi kwadratowymi zaślepkami. Sprawdź w google.
Zgłoś
BrianGriffin 2025-02-06, 19:56
serio zaczął go bić? liczyłem, że wyskoczy z kosą i wyda wyrok prawomocny

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Glanisko 2025-02-07, 2:31
Baba tym krzesłem najbardziej policjantowi wp🤬lila

podpis użytkownika

fafarafa
Zgłoś