📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

allegro.pl/maska-vendetta-anonymous-hallowen-najtaniej-i2065504772.html lepiej kupić i mieć porządną

na pewno sporo ludzi wyjdzie, skoro chcą nam odebrać to co my tworzymy, to na pewno nie będziemy siedzieć na dupie i się biernie przyglądać jak rząd i te pieprzone organizacje nas cenzurują i ograniczają...

@Najdzel3000, nawet jeśli straciliśmy to będę walczył. A choćby kupię spray i na budynku urzędu miasta napiszę "STOP ACTA", albo "SAY NO TO ACTA". Może i to nic nie da, ale niech wiedzą, że NAM, OBYWATELOM się to nie podoba!

up
Tylko ile jeszcze nam to zajmie, żeby coś z tym zrobić i jak daleko będziemy sponiewierani do tego czasu. Tego się boję.
Black Snake jak najbardziej mogę się z tobą złożyć, albo lepiej kupimy dwa, na dłużej starczy
Tylko ile jeszcze nam to zajmie, żeby coś z tym zrobić i jak daleko będziemy sponiewierani do tego czasu. Tego się boję.
Black Snake jak najbardziej mogę się z tobą złożyć, albo lepiej kupimy dwa, na dłużej starczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie