Według naocznego świadka i komentatora, na filmie widać aresztowanie Allaha z Piotrkowa Trybunalskiego. Cechy szczególne - obdarzony boską siłą oraz nożem (nie ustalono do tej pory czy nóż też był darem od Boska).
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
@Sztruks
Jakoś mnie nie dziwi, że prawicowa karynka nie innych języków. Zwłaszcza, że i z polskim, jak na prawilniaczkę przystało ma problemy. XD
Jakoś mnie nie dziwi, że prawicowa karynka nie innych języków. Zwłaszcza, że i z polskim, jak na prawilniaczkę przystało ma problemy. XD
Ciekawe na kogo głosowała ? Unieważniam wam to referendum .. Uśmiechnięta Polska ..
[ Dodano: 2024-06-16, 10:13 ]
Nożownik momentalnie zaatakował również funkcjonariuszy, ale został zastrzelony. Niestety, zdążył dźgnąć dwójkę kibiców, którzy oglądali spotkanie Niemcy - Szkocja.
Jak podaje ZDF 31-latek miał tuż przed atakiem zamordować mężczyznę w jednym z sąsiednich bloków. Według informacji podanych przez policję, mężczyzna był “typem południowym”, co pośrednio wskazuje na to, iż był cudzoziemcem. Dochodzenie tamtejszych organów ścigania cały czas trwa.
[ Dodano: 2024-06-16, 10:13 ]
shoggoth napisał/a:
@Sztruks
Nożownik momentalnie zaatakował również funkcjonariuszy, ale został zastrzelony. Niestety, zdążył dźgnąć dwójkę kibiców, którzy oglądali spotkanie Niemcy - Szkocja.
Jak podaje ZDF 31-latek miał tuż przed atakiem zamordować mężczyznę w jednym z sąsiednich bloków. Według informacji podanych przez policję, mężczyzna był “typem południowym”, co pośrednio wskazuje na to, iż był cudzoziemcem. Dochodzenie tamtejszych organów ścigania cały czas trwa.
Zamiast tego cpk trzeba zainwestować i przywrócić Auschwitz do użytku. Ja chętnie za palacza się przyjmę.
mianas napisał/a:
Ciekawe na kogo głosowała ? Unieważniam wam to referendum .. Uśmiechnięta Polska ..
Nie bardzo rozumiem o jakie referendum ci chodzi bo generalnie od lat nie biorę udziału w żadnych wyborach ani referendach, gdyż nie jestem wyznawcą żadnej z działających w Polsce religii zwanych dla niepoznaki partiami politycznymi. Moja uwaga odnosiła się wyłacznie do tego, że bawi mnie jak tacy ludzie, jak ta Pani, już na początku nagrania zaznacza, że ona nie zna tego języka. Nie jestem nawet w stanie dociec, co ta uwaga, poza jej ignorancją, miała podkreślić.
Już niedługo w całej Polsce będziecie mieli takie rozrywki. Ja już na walizkach, lecę do Afryki. Podobno teraz jest tam więcej białych niż czarnych. Dzięki ci kochany Tusku.
no w koncu w tej biednej zabitej dechami polandi cos zaczyna sie dziac:-) oby wiecej takich akcji od nas... czekamy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie