Dwa psy zaatakowały chłopaka w Brennej (woj. śląskie). Mieszkańcy po tym ataku otruli psy. Leonbergery zaatakowały chłopca jadącego hulajnogą, zmuszając go do desperackiej ucieczki, która skończyła się upadkiem ze skarpy do potoku. Nagranie tego incydentu szybko obiegło lokalne media społecznościowe, a mieszkańcy przyznali, że od lat boją się przechodzić przez tę okolicę z powodu luźno biegających psów. Ciocia poszkodowanego chłopca opisała, jak dorośli schodzą na pobocze, dzieci zmieniają trasę, a starsi całkowicie unikają niebezpiecznej ulicy, podkreślając winę właściciela, który nie potrafi upilnować zwierząt.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:18
ungubungu napisał/a:
Leonbergery
uchyl rąbka tajemnicy jak byś się bronił w przypadku braku sprzętu
JoSeed napisał/a:
A Ciocię?
A cioci życzę czarnych wnuków.
Dżepetto napisał/a:
Cioty nie umieją sobie z psem poradzić 🤦
Chciałbym cb bohaterze zobaczyć jak dwa psy cię atakują a ty dajesz sobie z nimi radę może nagrasz, tylko wiesz jak ten chłopak na gołe ręce. Wojownik za klawiatury, złapał by cię 1 taki za rękę poczułbyś bul i widok cieknącej krwi to inaczej byś śpiewał
jak się przyglądam nagraniu, to nie widzę ataku psów, dwa psy jak atakują, to nie odpuszczą bo ktoś do potoku wpadł, te psy moim zdaniem nie są niebezpieczne, co nie zmienia faktu, że właściciel powinien je trzymać na zamkniętym podwórku, albo inaczej szkolić
i szkoda mi tych psów, bo to fajna rasa, wina właściciela i policji, bo jakby zapłacił parę razy mandat, to może zrobił by ogrodzenie i psy by żyły
i szkoda mi tych psów, bo to fajna rasa, wina właściciela i policji, bo jakby zapłacił parę razy mandat, to może zrobił by ogrodzenie i psy by żyły
Wataha to wataha.
Bez znaczenia jest rasa psa, zdrowa ekologiczna karma czy super szkolenia. Oczywiście rasy niebezpieczne tzw. buble genetyczne to dodatkowy bonus.
Bez znaczenia jest rasa psa, zdrowa ekologiczna karma czy super szkolenia. Oczywiście rasy niebezpieczne tzw. buble genetyczne to dodatkowy bonus.
CoolPHONE napisał/a:
Właściciela psów otruć
Jebnięte psy do uśpienia czy pałowania aby mięso było miększe . A właściciela potem ....
CoolPHONE napisał/a:
Właściciela psów otruć
I wszystkich bambinistów
zxc1234 napisał/a:
Brenn
Dzięki za info. Ciekawe te dyskusje, jedna sierota twierdzi, że otrucie psów, to było morderstwo, nie znając znaczenia tego słowa, bo zamordować można tylko innego człowieka. Inna twierdzi, że takie psy trzeba "uspać". Nie wiem, co to za słowo, może w języku Suahili, bo SJP nie ma takiego słowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie