Dwa psy zaatakowały chłopaka w Brennej (woj. śląskie). Mieszkańcy po tym ataku otruli psy. Leonbergery zaatakowały chłopca jadącego hulajnogą, zmuszając go do desperackiej ucieczki, która skończyła się upadkiem ze skarpy do potoku. Nagranie tego incydentu szybko obiegło lokalne media społecznościowe, a mieszkańcy przyznali, że od lat boją się przechodzić przez tę okolicę z powodu luźno biegających psów. Ciocia poszkodowanego chłopca opisała, jak dorośli schodzą na pobocze, dzieci zmieniają trasę, a starsi całkowicie unikają niebezpiecznej ulicy, podkreślając winę właściciela, który nie potrafi upilnować zwierząt.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:18
Właścicielowi psów wymierzyć karę w postaci opony na łeb, litry benzyny i kopa w dupe na droge ostateczną.
ufok napisał/a:
Za dawną radą poligona:
psy do beczki i pianą budowlaną wypełnić
Ty wiesz jak wygląda Leonberger ?
Tatra93 napisał/a:
Chciałbym cb bohaterze zobaczyć jak dwa psy cię atakują a ty dajesz sobie z nimi radę może nagrasz, tylko wiesz jak ten chłopak na gołe ręce. Wojownik za klawiatury, złapał by cię 1 taki za rękę poczułbyś bul i widok cieknącej krwi to inaczej byś śpiewał
Ja czuje bul jak patrze na ten analfabetyzm sie szerzacy w twoim pustym lbie. Wroc na lekcje jezyka polskiego do podstawowki.
Ja rozumiem, że wszystkich wkurzają hulajnogarze ale że nawet psy?
ufok napisał/a:
Za dawną radą poligona:
psy do beczki i pianą budowlaną wypełnić
lub na smalec!
Dżepetto napisał/a:
Cioty nie umieją sobie z psem poradzić 🤦
Toż napisane jest że w koncu je otruli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie