podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein

Ludzka empatia w całej okazałości, a będzie tylko gorzej na świecie
U Chińczyków to powszechne, że nie pomagają w obawie o ewentualne konsekwencje.
ja juz ide bo sie piseki przestraszyły ....i miesko pózniej bedzie żylaste
Chociaż i tak są lepsi od wszystkich cz🤬chów i innych ciemnych. Generalnie u nich w kulturze każdy martwi się tylko o siebie. Jak nie wypracujesz to zdechniesz z głodu... i super! Trochę poj🤬a ale zupełnie nie roszczeniowa rasa.

Jakiś czas temu, koło mnie jebnął kloszard twarzą o asfalt. Miał delirkę i huknął łbem, z którego puściła się krew. Nie miałem żadnych oporów, żeby podejść, obejrzeć, ułożyć w pozycji bezpiecznej. Ręce up🤬lone krwią, ale to bez znaczenia. Wokół ludzie, patrzący z obrzydzeniem. Poj🤬e to
Żuls lives doesn't matter bro xD
P🤬lone chinole. Przy zawale każda chwila się liczy. A Ci nawet nie przerwą zakupów.
Chociaż i tak są lepsi od wszystkich cz🤬chów i innych ciemnych. Generalnie u nich w kulturze każdy martwi się tylko o siebie. Jak nie wypracujesz to zdechniesz z głodu... i super! Trochę poj🤬a ale zupełnie nie roszczeniowa rasa.
A no lepsi i to o wiele, nikt go nie okradł i kopa w ryj nie zasadził

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Najlepsza klijentka z psami ....
Kto k🤬a z psami?
Żuls lives doesn't matter bro xD
Prol lives doesn't matter - powiedział milioner

podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein