📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
makabrax napisał/a:
za to pogłosnienie w 1:03 o 1000% nie ma piwa...
dzięki że mnie ostrzegłeś bo jest 2:30 i pół domu bym obudził, masz browara:D

Gówno się znacie. Jak nie istnieje? Jeszua Chrystus właśnie siedzi u mnie i polewa.

Jak jebnietym trzeba byc zeby wierzyc w wyimaginowanego przyjaciela aka Jezusa

Uwielbiam posty "ateistów"
przynajmniej wiem o kogo się modlić

FryzjerZG napisał/a:
@up
modlic - mowic do wyimaginowanych istot. Czesto to robisz ?
Do wyimaginowanych istot nigdy nie mówię. Ale do żywego Boga modlę się kilka razy dziennie.

granatowa_drabina napisał/a:
Do wyimaginowanych istot nigdy nie mówię. Ale do żywego Boga modlę się kilka razy dziennie.
Ta to udowodnij iż jest żywy... Ma puls ??

McMenel napisał/a:
Jest żywy bo mogę czuć Jego obecność i widzę Jego działanie w moim życiu. Nie zawsze tak było, przyznaję ze wstydem, ale kiedy oddałem Bogu swoje życie, wiele się zmieniło. Życzę Wam wszystkim tego, żebyście mogli przeżyć cudowne nawrócenie.
Ta to udowodnij iż jest żywy... Ma puls ??

Przynajmniej do autoteistów mało kto się spina. Właściwie to polecam zostać autoteistą. Najwyżej autowiara wprowadzi nieskończony chaos i zniszczenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie