Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jest pewna różnica między wiarą a opętaniemPolskie prawo jest dziwne, z jednej strony ubezwłasnowolnia się i zamyka w psychiatrykach osoby, które uważają, że rozmawiają z niewidzialymi ludźmi i że ci ludzie mówią im co mają robić, a z drugiej pozwala się legalnie chodzić po ulicach milionom debili którzy uważają, że gadają z jakimś niewidzialnym dziadkiem i że ten dziadek steruje ich życiem
ADMIN SADOLA
images4.wikia.nocookie.net/__cb20060919163942/nonsensopedia/images/d/d...

Posiadanie niewidzialnych przyjaciół jest śmieszne, więc będę to wyśmiewać.
Posiadanie nicku PawełGM jest śmieszne, więc będę Ciebie wyśmiewał

Poważnie?up@ Bo wedlug katoli itp wlasnie w tym roku mial byc armagedon/koniec swiata zejsc jakis typ z nieba i nam nabluzgac a ze w tych historiach daty zawsze musze miec jakis tajny przekaz to mysle ze 12.12.2012 spelnia te role
Kurczę, byłem tyle lat katolikiem i nawet o tym nie wiedziałem

PawleGM cudzysłów to po prostu cudzysłów. Pisząc "ateista" mam na myśli Was wszystkich internetowych turbopseudoateistów - krzykaczy
![]()
Mam rozumieć, że jeżeli ktoś posiada inne poglądy niż ty, to są to "pseudo" poglądy
Posiadanie nicku PawełGM jest śmieszne, więc będę Ciebie wyśmiewał
![]()
Proszę bardzo

PawleGM - jak jesteś taki mądry i potrafisz zabić argumentami anonimowych internautów napotkanych na sadolu, to może uda Ci się również z argumentacją przeciw jednemu z bardziej rozpoznawalnych ateistów (w poważnym świecie), który idąc sokratejską drogą za dowodami, dokądkolwiek one prowadzą - napisał książkę „Bóg istnieje”. Ów autor to Antony Flew.
Przekonywać? A po co? Trochę się ponabijam i na tym skończę. Książkę o swoich poglądach może napisać każdy. Jak facet nie ma dowodu na swoich niewidzialnych przyjaciół, to niech idzie na drzewo.

Ta osobliwość skądś musiała się przecież wziąć![]()
Bingo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie