👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up, to po prostu próba wyrażenia emocji, jakie targają osobą religijną w przypadku spotkania człowieka o innych poglądach

- Tolerancja tolerancją, ale racja zawsze po naszej stronie!
Powiedzieli kolejno przedstawiciele najróżniejszych religii, a wiara ich w decybelach mierzona była.
Powiedzieli kolejno przedstawiciele najróżniejszych religii, a wiara ich w decybelach mierzona była.

SteelMike napisał/a:
Hohoho ateista jak z koziej dupy trąba![]()
Św. Mikołaj - pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82aj_z_Miry
idź się przybij do swojego krzyża

a może ja to zrobie? najlepiej w kościele gdzieś potem reszta katolów

@rockface123 dziękujemy za opis swoich poglądów religijnych. Do następnych 10 000 użytkowników portalu jeszcze dziś zostanie wysłany stosowny email z prośbą o określenie swojej wiary w tym temacie.
GenerousVitttake napisał/a:
Ekstremalnie początkujący Angielski wymagany
![]()
to dla wielu i tak za dużo

rockface123 napisał/a:
idź się przybij do swojego krzyża![]()
Grozisz mi?

rockface123 napisał/a:
idź się przybij do swojego krzyża![]()
Koleś, na tym forum nie raz okazałeś się debilem i prowokatorem. Udzielasz się w masie tematów po to żeby sprowokować i zostać zauważonym. Interesuje cie staż moderatora na forum? Podliż się jednemu i drugiemu, reszcie oszczędź swojej obecności.
Porada - wsadź głowę między framugę a drzwi i spróbuj je zamknąć. Jak ci się uda to się tym pochwal.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie