👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@MotoGdynia
Tyś widzioł konia na polu jak świnia niebo.
Niestety mam dla Ciebie przykrą wiadomość, jesteś debilem.
Tyś widzioł konia na polu jak świnia niebo.
Niestety mam dla Ciebie przykrą wiadomość, jesteś debilem.

Człowieku prosta sprawa utrudniają mi pracę . Dzwonie po psiarnie i albo ich zabierają albo też wyjmuje i przeszkadzam im w pracy z napisem na tablicze
"STOP PEDAŁOWANIU!"
"STOP PEDAŁOWANIU!"

Jak konie zostaną zastąpione melexami to przestaną być potrzebne i pójdą na rzeź. Poza tym dobrze utrzymany koń nie wykończy się przez ciągnięcie wozu z ciężarem. Co innego jak ktoś o konia nie dba, a ci muszą dbać i dbają bo jest to źródło ich dochodów. Jak widać, że dobrze utrzymany koń nie chce ciągnąć wozu to znaczy, że jest przekarmiony. Konia nie można przekarmiać bo będzie uparty jak osioł, ale ci idioci tego nie wiedzą bo nie mieli nigdy konia albo się tym nie interesowali.
Są ekolodzy i ekoz🤬by-terroryści.
Są ekolodzy i ekoz🤬by-terroryści.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie