Powinni im naj🤬. I tak nic nie zmienimy a wszystkie te próby to tylko zabawa dla tych ekologów. Zaprosiła mnie kiedyś panna (taka wiecie, czarne ciuchy, spokojna niby inteligentna) do domu. Rano patrzę a w jej pokoju wisi mapka Polski z zaznaczanymi różnymi miejscami. Pytam się czy to są miejsca które odwiedziła, a ona na to że nie, że to są po prostu protesty i różne akcje które się odbywają w PL. Pytam czego dotyczą że jest zaangażowana a ona że wszystkiego. Po co na nie chodzisz, pytam. A ona że jest fajna atmosfera i się ciekawych ludzi poznaje. I tacy ludzie biorą udział w takich szopkach.

Komentują nicki zaczynające się od "ga" to i ja się wpiszę.
Popraw:
na:
w tagach.
źle napisał/a:
zakopane.ekolodzy
na:
dobrze napisał/a:
zakopane,ekolodzy
w tagach.
podpis użytkownika

Tak się zamiata śmieci.
Poza tym, to chyba jest tak jak to opisuje użytkownik 'garota', ale nie można wykluczyć, że po prostu chciał przekazać nam niepozornie, że kiedyś zar🤬ał taką pannę
Poza tym, to chyba jest tak jak to opisuje użytkownik 'garota', ale nie można wykluczyć, że po prostu chciał przekazać nam niepozornie, że kiedyś zar🤬ał taką pannę

Przyłażą k🤬y tam gdzie ich nie chcą, a potem płacz, że biją. K🤬a gdzieś zrobiliśmy błąd. Albo za mało piorunów trafia w swój cel :/
najlepsze są te grubasy co przychodzą na te morskie oko niby żeby schudnąć, a oczywiście wozem zap🤬lają. Trochę szkoda tych koników, te wozy powinny być dla osób starszych, schorowanych lub dzieci a grubasy niech same zap🤬lają bo co to jest te kilka kilometrów.
podpis użytkownika
Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami.
Przypominam jakby ktoś nie wiedział że zieloni to tacy niedojrzali czerwoni
Poj🤬e lewackie ścierwa nie wiedzą że zabierając koniom pracę .
Zabierają im automatycznie żarcie którego nie dostaną jak na nie nie zarobią .
I sens ich dalszej egzystencji.
Rozsądny góral nie pozwoli sobie na to aby zamęczyć konia który utrzymuje siebie i jego.
Oczywiście zdarzają się też niechlubne wyjątki nieludzkiego traktowania koni .
Z tym należny walczyć
Ale należało by się zastanowić czy całkowity zakaz pracy koni przyczyniłby się do poprawy ich losu.
Otóż NIE! Stały by się wtedy nikomu niepotrzebne.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Poj🤬e lewackie ścierwa nie wiedzą że zabierając koniom pracę .
Zabierają im automatycznie żarcie którego nie dostaną jak na nie nie zarobią .
I sens ich dalszej egzystencji.
Rozsądny góral nie pozwoli sobie na to aby zamęczyć konia który utrzymuje siebie i jego.
Oczywiście zdarzają się też niechlubne wyjątki nieludzkiego traktowania koni .
Z tym należny walczyć
Ale należało by się zastanowić czy całkowity zakaz pracy koni przyczyniłby się do poprawy ich losu.
Otóż NIE! Stały by się wtedy nikomu niepotrzebne.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

Zielone robią tylko zamieszanie i straszą konie, a nie o to chyba chodzi....
Siedze już 6 miesiecy w Australii , k🤬a co sie w tej polszy dzieje ... ludzie ludziom k🤬ami

ekolodzy TFUUU!!! pluje na was! jak jest jakaś budowa czy coś to jest was multum! a jak przychodzi sadzenie drzew czy sprzątanie lasów to gdzie jesteście?!!!!