👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Komentują nicki zaczynające się od "ga" to i ja się wpiszę.
Popraw:
na:
w tagach.
źle napisał/a:
zakopane.ekolodzy
na:
dobrze napisał/a:
zakopane,ekolodzy
w tagach.

Tak się zamiata śmieci.
Poza tym, to chyba jest tak jak to opisuje użytkownik 'garota', ale nie można wykluczyć, że po prostu chciał przekazać nam niepozornie, że kiedyś zar🤬ał taką pannę
Poza tym, to chyba jest tak jak to opisuje użytkownik 'garota', ale nie można wykluczyć, że po prostu chciał przekazać nam niepozornie, że kiedyś zar🤬ał taką pannę

Zielone robią tylko zamieszanie i straszą konie, a nie o to chyba chodzi....

ekolodzy TFUUU!!! pluje na was! jak jest jakaś budowa czy coś to jest was multum! a jak przychodzi sadzenie drzew czy sprzątanie lasów to gdzie jesteście?!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie