Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Bączek
fantasticplayer • 2014-01-27, 16:28
Witam. Wczoraj wieczorem postanowiłem sobie zapalić, więc poszedłem do kuchni. Stanąłem, otworzyłem okno (mieszka na parterze) i odpaliłem szluga. Moja kochana żona do mnie przyszła i zrobiła to samo co ja. Tak stojąc i paląc puściłem dość głośnego bąka, na co moja żona:
-ale jesteś obleśny, jak ty tak możesz?
-a co mam go trzymać w dupie? - odpowiedziałem z zapytaniem.
-nie ale mogłeś iść przynajmniej do kibla - odpowiedziała
Więc dalej stoimy i się kłócimy o tego bąka, aż ona nagle zaczyna mówić głośniej do otwartego okna:
-puścił bąka, puścił bąka jaki wstyd
Gdy ona to mówiła to sąsiad wychodził z klatki i się popatrzył w naszą stronę i powiedział:
-no puścił, a co miał trzymać w dupie
Żebyście zobaczyli minę mojej żony, bezcenne

PS: Mieszkam w UK w Manchesterze i nie wiedziałem, że mam sąsiada polaka bo od niedawana tam mieszkamy

podpis użytkownika

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Madroxx 2014-01-27, 16:35 55
Nie wiem czy się mam śmiać czy płakać
Zgłoś
nowynick 2014-01-27, 16:39 4
W rewanżu Ona puści bąka przy Tobie to będziesz zniesmaczony

Ale jeśli zamierzacie ze sobą spędzić następne parę latek to powiem krótko: przyzwyczajajcie się do tego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 16:43 3
Nie chwytam, żeby we własnym domu jarać szlugi stojąc w kuchni przy oknie? Kto ci zabrania usiąść sobie wygodnie w pokoju przed telewizorem, otworzyć browara i zajarać?
Zgłoś
Moby_Dick 2014-01-27, 16:52 2
fantasticplayer napisał/a:

PS: Mieszkam w UK w Manchesterze i nie wiedziałem, że mam sąsiada polaka bo od niedawana tam mieszkamy

Widać, że od niedawna w UK jesteś. Inaczej byś wiedział, że w Manchesterze jest więcej polaków niż w Warszawie i że w UK jest więcej polaków niż w Polsce!
A najwięcej w UK jest polskich bąków
Zgłoś
zeski 2014-01-27, 17:16 22
Po co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupie
Zgłoś
picasso1974 2014-01-27, 17:25 9
Witam sąsiada
Zgłoś
soho 2014-01-27, 17:57 12
Nie wiem czy wiesz ale nie puszczane bąki unoszą się do góry i stąd się biorą posrane pomysły
Zgłoś
dOpieca 2014-01-27, 17:58 1
zajebisty zbieg okoliczności , piwko
Zgłoś
mieszalniapasz 2014-01-27, 17:59 26
Jakie to szczęście, że taki kwiat jak Wy opuścił nasz kochany kraj...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 18:00 2
danio1991me,

ten tekst był modny dawno, dawno temu i powtarzany do usrania nie jest zabawny.
Zgłoś
danio1991me 2014-01-27, 18:03 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-27, 18:03
już wiadomo dlaczego nas nie lubią w UK:)
Zgłoś
Nidrax 2014-01-27, 18:03 10
Smutas napisał/a:

Nie chwytam, żeby we własnym domu jarać szlugi stojąc w kuchni przy oknie? Kto ci zabrania usiąść sobie wygodnie w pokoju przed telewizorem, otworzyć browara i zajarać?

A kto mówił, że to było jego WŁASNE mieszkanie, a nie np. wynajmowane, na dodatek z wyposażeniem właściciela? Po drugie, nie każdy musi lubić, gdy mu w mieszkaniu wali fajkami, pomimo tego, że pali.
Zgłoś
mYOUsick 2014-01-27, 18:05 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem