Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Będzie pozew?
konto usunięte • 2014-01-18, 13:46

Panie i Panowie, odnaleziono ukryty przekaz w słynnym już "Gdzie jest słoik?". Tak oto wstrętny lewak Owsiak traktuje nasz piękny kraj, za nasze pieniądze! Pani pieniądze, pana pieniądze, nas wszystkich pieniądze
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-18, 13:48 13
Macierewicz dostanie zawału.
Zgłoś
Lololoney 2014-01-18, 13:49 235
Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-01-18, 13:51 51
Przecież nie zdeptał orzełka, tylko logo PZPN.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 13:52 12
Lololoney napisał/a:

Nie wiedziałem, że logo PZPN-u jest dla niektórych aż tak ważne...

To nie tylko logo pzpnu, na które sam z przyjemnością bym się zesrał, gdyby było wydziarane na czole każdego z członków.
To też symbol narodowy (orzełkowi się dostało ) no i mimo wszystko koszulka reprezentacji.

Ja swoje wiem, to nie był przypadek. Powołano już specjalną komisję, która pociągnie lewackiego wywrotowca do odpowiedzialności.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 14:36 2
orzełek dostał rokoszetem, PZPN zostało zmasakrowane.... nie widzę w tym az tak strasznego. Jak lekarz amputuje kończynę to tez trochę się urnie zdrowego :/
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 14:37 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 14:40 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Izmael 2014-01-18, 15:05 2
Logo PZPN to sobie może deptać do woli i jeszcze nim sobie tyłek podetrzeć
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 15:08
juz wystarczy tego owsiaka w internetach...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 15:10 36
Zgłoś
Spiritus_Sancti 2014-01-18, 15:53
Hejtujmy w necie, zróbmy bunt. Jesteśmy tacy dorośli (żałośni)...

Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 15:55
Lewak to lewak, ale połowę tego co wyżebrze oddaje na dzieci.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 16:17 1
Zgłoś
BongMan 2014-01-18, 17:44
Widać, że przypadek. Nie żebym bronił owsika, bo nie przepadam za nim, ale... Pamiętacie jak jakiś czas temu pewien uszatek spalił szalik z godłem Polski? Był wielki szum przez 2-3 dni i do teraz cisza...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem