Tak jak w tytule. Pan Jan ze Zgierza samodzielnie zrobił sobie dom wykopując dziurę w ziemi. Ma się bardzo dobrze, jakąkolwiek pomoc odrzuca, myje się w rzece, ma emerytkę i niczego więcej do szczęścia mu nie potrzeba.
Opatrunek nosi dlatego, bo twierdzi, że "złe duchy" psują mu nos.
Źródło:
onet
Mieszka samotnie w lesie, nos ma jakiś dziwny...
Przypadek? Nie sądzę...
KMD
2014-01-02, 17:28
Zajebisty bezdomny jak w ziemiance mieszka.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
J................r
2014-01-02, 17:32
jaki gandalf, chyba hobbit, a wogole szacun dla goscia, jednak nos ktos mu powinien obejrzec.
Dzieci jak patrzę na wasze wypociny to c🤬j mi w drugą stronę staje. Człowiek ma w dupie użeranie się z poj🤬ą władzą, społeczeństwem i innym sk🤬ieniem, więc wybrał ziemiankę zamiast liny na klamce we własnym salonie. Zgodzę się tylko z tym, że to niedobrze, że dotarły do niego media bo znajdzie się zaraz jakaś nadgorliwa k🤬a, która wyjebie go z tego kawałka ziemi, na którym żyje niby to z troski. Ach k🤬a niech kończy się świat, czas zacząć ćpać!
P................n
2014-01-02, 17:32
Złe duchy. Z łaciny: spiritus mali.
Gdyby tylko u nas był troszkę inny klimat zrobiłbym tak samo... ale nie, nie możesz, bo za biwakowanie w państwowym lesie grzywna, za ognisko grzywna, za brak zameldowanie pewnie też i za 100 innych powodów jeszcze... a facet może powiedzieć że jest prawie wolny [gdyby nie emerytura od złodziejskiego ZUS], i zazdrość mi dupę ściska... ale piwko za dziadka bo na pewno nie jest miękki.
podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Już pewnie zasypali mu norke, i wyj🤬i z tego miejsca, nie płaci podatków i nielegalnie przebywa na państwowych ziemiach. Do tego nie płaci za śmieci, kanalize, gaz... Za kilka dni pojawi się tu ponowie jestem tego pewien.
Jestem ze Zgierza. Pozdrawiam.
o................e
2014-01-02, 17:37
ta zaraz się dop🤬lą że samowola budowlana na terenie państwowym i c🤬j będzie miał pomieszkane
z................y
2014-01-02, 17:45
No k🤬a już widzę swoją minę jak wracam przez las po piwku, a z ziemi wyłazi koleś z takim nosem, kupa w gaciach na 100%.
I................r
2014-01-02, 17:47
Przecież to k🤬a genialny żółw
b................1
2014-01-02, 17:53
Może i mu się jakieś państwowe zwisy dobiorą do dobytku ale bardziej martwi mnie to, że za parę lat to inaczej za emeryturę wyżyć się nie da niż w norce.
szkoda gościa bo za pare chwil go wyjebia
C................e
2014-01-02, 19:03
Perturbator napisał/a:
A ja widzę to tak.
W poprzednim życiu był ciapakiem i teraz kozy się na nim mszczą.
O k🤬a, jakie zabawne, nie moge ha ha
Perturbator napisał/a:
A ja widzę to tak.
W poprzednim życiu był ciapakiem i teraz kozy się na nim mszczą.
A ja widzę to tak.
W poprzednim życiu byłeś debilem i teraz natura się na tobie mści, bo nadal nim jesteś.
Chłopie masz 34 lata, najwyższy czas spoważnieć i dorosnąć...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.