Tak jak w tytule. Pan Jan ze Zgierza samodzielnie zrobił sobie dom wykopując dziurę w ziemi. Ma się bardzo dobrze, jakąkolwiek pomoc odrzuca, myje się w rzece, ma emerytkę i niczego więcej do szczęścia mu nie potrzeba.
Opatrunek nosi dlatego, bo twierdzi, że "złe duchy" psują mu nos.
Źródło:
onet
Konto usunięte
2014-01-02, 20:07
-andromeda- napisał/a:
...ma emerytkę i niczego więcej do szczęścia mu nie potrzeba.
Ja się pytam, gdzie są zdjęcia tej emerytki
Spokojnie ludzie, przeciez nikt go nie rozpozna! To na nosie to cenzura przeciez.
Konto usunięte
2014-01-02, 21:53
Wolny kraj wolnych ludzi... Zobaczymy co z tego wyniknie.
właśnie tak siebie widzę za kilka lat, w sumie to od dawna o tym marzę tylko nie wiem jak się za to zabrać
Historia Pana Jana
Temat
Sadistic
Komentarz sprzed 2 miesięcy:
i nowy artykuł:
Urzędnicy kazali wynieść się z lasu.
Bo to jest k🤬a Polska. Chory kraj przez te świnie z Wiejskiej. Spalić sejm!
Konto usunięte
2014-03-13, 15:36
No to jest k🤬a chore. Facet od dłuższego czasu nie ma normalnego miejsca zamieszkania, zapewne go na nie nie stać i nigdy nie będzie. Jednak jakiś cygań, tudzież emigrant z gównolandu na starcie dostaje full socjal, mieszkanko z którego później zrobi melinę i sobie żyje za hajs podatników. Polska to kraj absurdów, te k🤬y nie myślą logicznie. Dla nich lepiej jest utrzymywać szkodników i wszelakie robactwo z zewnątrz niż rodowitych polaków. Poj🤬stwo to za mało powiedziane.
Polska. Zrównajmy k🤬a cały kraj z ziemią i zacznijmy od początku. Proszę...
Konto usunięte
2014-03-13, 15:55
no po prostu ręce opadają - urzędników powinni przed Trybunałem Stanu postawić za głupotę i brak ludzkich odruchów...
Konto usunięte
2014-03-13, 18:25
k🤬a a jak cyganie budują swoje lepianki z gówna na cudzej działce to nie ruszajmy bo nie maja gdzie życ...k🤬a!
Konto usunięte
2014-03-13, 18:42
Facet wygląda jak druid. Ciekawe czy zna się na zielarstwie.
Konto usunięte
2014-03-13, 18:44
Skoro lasy zostały wyprzedane, był konkretny przekręt to czego wy się k🤬a spodziewaliście ?
A może podniosą nam emeryturę o 50 zł - to jest podejście ludzi do współczesnej polityki.
informacje zajebiste, na jednym portalu ma 63 lata a na innym 54
merh
2014-03-13, 18:47
a cygaństwo lepi gównodomy i żyje. bo mniejszosc i c🤬j. czas stworzyć mniejszosc polską. wtedy bedziemy mieli cos do powiedzenia w tym kraju.