Tak jak w tytule. Pan Jan ze Zgierza samodzielnie zrobił sobie dom wykopując dziurę w ziemi. Ma się bardzo dobrze, jakąkolwiek pomoc odrzuca, myje się w rzece, ma emerytkę i niczego więcej do szczęścia mu nie potrzeba.
Opatrunek nosi dlatego, bo twierdzi, że "złe duchy" psują mu nos.
Źródło:
onet
Z tym "nosem" to chyba sp🤬olił z teledysku "what does the fox say"
podpis użytkownika
Better dead than red!
Konto usunięte
2014-03-13, 19:00
No ja p🤬le, to już szczyt sk🤬ysyństwa. Facet nikomu nie przeszkadza, mieszka w tej ziemiance to niech sobie mieszka. Fakt, c🤬jowa sytuacja i nie do pomyślenia w "cywilizowanym" kraju. W takiej sytuacja ta j🤬a banda darmozjadów od przybijania pieczątek powinna tym bardziej dać mu jakiś dach nad głową a nie wyp🤬alać go z deszczu pod rynnę (a może spod rynny pod rynnę

?). Jeszcze bardziej się skompromitowali, o ile bardziej się da.
Tak z ciekawości... Pod jaki adres listonosz mu doręczył list że się ma wynieść? o_O
Tych wszystkich urzędników do prawdziwej roboty zagonić bo od tego siedzenia na cieplutkich stołkach w dupach im się przewraca....
Konto usunięte
2014-03-13, 19:15
Polska-kraj w którym bezdomnego można eksmitować
Konto usunięte
2014-03-13, 19:37
Td0bT napisał/a:
No to jest k🤬a chore. Facet od dłuższego czasu nie ma normalnego miejsca zamieszkania, zapewne go na nie nie stać i nigdy nie będzie. Jednak jakiś cygań, tudzież emigrant z gównolandu na starcie dostaje full socjal, mieszkanko z którego później zrobi melinę i sobie żyje za hajs podatników. Polska to kraj absurdów, te k🤬y nie myślą logicznie. Dla nich lepiej jest utrzymywać szkodników i wszelakie robactwo z zewnątrz niż rodowitych polaków. Poj🤬stwo to za mało powiedziane.
Polaków też utrzymują, ale tylko patologie. Niedaleko mam bloki socjalne, to mieszkańcy na starcie dostali umeblowane mieszkania. A jak się skończyło? Drzwi do klatki dorobione poprzez wyj🤬ie dziury w ścianie, szyby powybijane i ogólny rozp🤬ol. I najlepsze że i tak dostają hajs.
Nie każdy z zewnatrz jest jak ty to określasz "robactwem" bo jak jakiś turek robi na kebabie to c🤬j mi do tego, zarabia uczciwie i można się najeść. Państwo nie powinno wspierać patologii a z nią walczyć.
Konto usunięte
2014-03-13, 19:41
Jak mawiał mój dziadek i tata, cyt: "Urzędnik to najbardziej tępy k🤬s pośród ludzi" taka prawda.
Konto usunięte
2014-03-13, 19:55
@up: Twój dziadek jest Twoim ojcem?
Konto usunięte
2014-03-13, 20:00
Qbiini napisał/a:
Tak z ciekawości... Pod jaki adres listonosz mu doręczył list że się ma wynieść? o_O
Pewnie "Lepianka w lesie przy 4 sosnie od lewej".
Macie taki ból dupy o to że człowiek żyje w lesie a nawet nie znacie jego historii. Mówiąc w skrócie jest to kryminalista, gościu przesiedział łącznie co najmniej kilkanaście lat w więzieniu. Więc wcale mi go nie jest szkoda. Nie oznacza to, że ma żyć w nędzy, ale skoro w życiu nie zapracował sobie sam na to, żeby godnie żyć, to żyje w lepiance. Wcale mi go nie jest z tego powodu szkoda, skoro sam sobie sp🤬olił życie.
Konto usunięte
2014-03-13, 20:36
Może żyje w ziemiance, bo to zdrowe?
30 gru 13 09:47 - "...63-letni pan Jan mieszka w ziemiance..." (art. z Onetu)
2014-03-13 09:34 - "...54-letni pan Jan zimę spędził w wykopanej w ziemi jamie..." (art. a Express I.)
3 miesiące i 9 lat młodszy, chyba sam zamieszkam w lesie.
Konto usunięte
2014-03-13, 20:37
jest po wojsku i ma emeryture chcial po prostu mieszkac w lesie;p lubi te klimaty
ale urzedasow to jebac kijem w dupe
Konto usunięte
2014-03-13, 20:43
Hahaha "proszę się wynieść z lasu", a las jest państwowy czytaj publiczny i c🤬ja mu mogą zrobić
P🤬lenie o szopeenie, nikt z zewnątrz z dupy nie doostanie za frajer Bóg wie czego - bo niby dlaczego - inaczej ma się to z azylem politycznym. Przypomnę, że za komuny podczas stanu wojennego wielu Polaków korzystało z azylu np. w Austrii - dostawali full opcje, nawet kasę na buty. Więc proszę mi tu nie p🤬lić o poj🤬swie bo innych przykładów jest wiele, nie wiecie dokładnie jak jest na świecie, a p🤬licie.
1408
2014-03-13, 21:21
Niech urzędnicy każą dzikom jeleniom i innym zwierzętom wynieść się z lasu, bo jest własnością komunalną.