Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bezimienny90 2013-02-15, 17:21
a łydki to co, same się zrobią? gdzie wspięcia stojąc/siedząc. 8 serii powinno być.
Zgłoś
ritu4l 2013-02-15, 17:26
Pleso93 napisał/a:

a tobie lamo o co chodzi? Przy przysiadach masz schodzić trochę poniżej kąta prostego między udem a piszczelem, w czym widzisz problem?
Zgłoś
ziomcio1234 2013-02-15, 17:30
Hmmm Spóźnia się a Kamera już jest coś tu jest nie tak...
Zgłoś
kokz666 2013-02-15, 17:42 1
9:00, nasz Ad'ek sie podniecil
Zgłoś
SLISKI_JOHNNY 2013-02-15, 17:48
Ile ja bym dał żeby mieć czas na siłownię a nie tylko ćwiczenia w piwnicy. Niestety, albo praca albo siłka, no chyba że dla kogoś to jest to samo
Zgłoś
Winterstorm 2013-02-15, 18:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 18:02 2
Trener wydaje się zajebistym gościem. Myślałem, że koksy są trochę inne... jednak pozytywnie się zaskoczyłem i chyba muszę zmienić o nich zdanie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 18:20 1
Trener jak najbardziej spoczko, sam "trenuje" tylko bieganie + rozciągam się od czasu do czasu, ale po tym filmiku chyba wdrożę sobie jakieś ćwiczenia z drobnym obciążeniem, właśnie z tych filmików by widać, że mięśnie ma nawet rozbudowane a rozebrało go dość konkretnie 2x7,5kg co wydaje się niewielkim obciążeniem.

Piwko za filmik i szacun dla BJJB, że nie skończył na zapowiedziach.
Zgłoś
qwased 2013-02-15, 18:37
Wiem co on czuje, ja po pierwszym treningu nóg przez 2 dni schodziłem po schodach bokiem
Zgłoś
Tafariel 2013-02-15, 18:45
Wysiłek fizyczny > marudzenie internetowe!

Btw wie ktoś może ile taka pomoc kosztuje ?
Zgłoś
PędzącyOsiołek 2013-02-15, 19:02
04:44

04:44 Ma czym oddychać

04:44 Ma czym oddychać
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 19:28 1
z przysiadami spraw wyglada tak: lepiej robic glebokie do konca i kolana moga wystawac za palce. teorie mowiace inaczej wynikaja z nieznajomosci biomechaniki stawu kolanowego (podpowiem tylko ze chodzi bardziej o szerokosc rosztawu nog a ruchy skretne w tym stawie). tak, jestem ekspertem
Zgłoś
1PalucH 2013-02-15, 20:15
Ej powie mi jakiś specjalista, co za znaczenie ma że on trzyma tą sztangę najpierw z przodu potem z tyłu? Czym te ćwiczenia się różnią?
Zgłoś
IwanMT 2013-02-15, 20:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sidian 2013-02-15, 21:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem