Kolejna część przygód AdBustera na drodze do zawodowego MMA
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powodzenia z zakwasami po takim wysiłku bez wcześniejszego przygotowania
z tydzień nie będzie chodzić
Dobrze niech trenuje
konto usunięte
2013-02-15, 13:31
Wszystko fajnie ale to nie forum sportowe, ani internetowy pamiętniczek.
AngryCow napisał/a:
Wszystko fajnie ale to nie forum sportowe, ani internetowy pamiętniczek.
Ale dzięki temu może przynajmniej parę osób ruszy dupę z przed komputera i weźmie się za siebie. Czep się ch****szych tematów na sadolu, ten chociaż coś przekazuje.
konto usunięte
2013-02-15, 16:01
To rzucanie hantlami, mógł sobie podarować. Wiocha się na takie coś mówi. To nie są 50kg hantle, żeby łapy urywało.
Zaraz pewnie nastąpi odzew całego grona trenerów kulturystyki sprzed komputera.
Witam Jestem ekspertem kulturystyki sprzed komputerowej. W czym Mogę Pomóc?
konto usunięte
2013-02-15, 16:31
taki trening nie pomoże a przeszkodzi mu w "drodze na szczyt MMA" budując taką masę nie da rady wydajnościowo na ringu, duże mięśnie spowalniają ruchy. ten trening jest bardziej kulturystyczny niż pomagający rozwinąć się w kierunku sportów walki
tak, jestem ekspertem
konto usunięte
2013-02-15, 16:35
dawno nie widziałem czegoś bardziej brutalnego, okrutnego i sadystycznego.. WIECEJ TAKICH !!!
olszak napisał/a:
taki trening nie pomoże a przeszkodzi mu w "drodze na szczyt MMA" budując taką masę nie da rady wydajnościowo na ringu, duże mięśnie spowalniają ruchy. ten trening jest bardziej kulturystyczny niż pomagający rozwinąć się w kierunku sportów walki
tak, jestem ekspertem
Masz racje, jeszcze ze dwa razy pójdzie na pakernie i nie będzie się mieścił we framugach, w zasadzie to nie wiem czy przypadkiem po tym pierwszym treningu już za duży nie będzie. Po karierze.
trener napisał/a:
Schodzi do kąta prostego, nawet delikatnie poniżej kąta prostego
konto usunięte
2013-02-15, 16:44
konto usunięte
2013-02-15, 16:54
dresiki maja takie same,ziomusie:)