z tydzień nie będzie chodzić

Wszystko fajnie ale to nie forum sportowe, ani internetowy pamiętniczek.
Ale dzięki temu może przynajmniej parę osób ruszy dupę z przed komputera i weźmie się za siebie. Czep się ch****szych tematów na sadolu, ten chociaż coś przekazuje.

podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...

tak, jestem ekspertem

taki trening nie pomoże a przeszkodzi mu w "drodze na szczyt MMA" budując taką masę nie da rady wydajnościowo na ringu, duże mięśnie spowalniają ruchy. ten trening jest bardziej kulturystyczny niż pomagający rozwinąć się w kierunku sportów walki
tak, jestem ekspertem
Masz racje, jeszcze ze dwa razy pójdzie na pakernie i nie będzie się mieścił we framugach, w zasadzie to nie wiem czy przypadkiem po tym pierwszym treningu już za duży nie będzie. Po karierze.
Schodzi do kąta prostego, nawet delikatnie poniżej kąta prostego

Ale dzięki temu może przynajmniej parę osób ruszy dupę z przed komputera i weźmie się za siebie. Czep się ch****szych tematów na sadolu, ten chociaż coś przekazuje.
Dokładnie ! ja dzięki pierwszemu filmikowi z serii, od dwoch tygodni regularnie nap🤬lam i polecam kazdemu kto nie może się zebrać bo samopoczucie po treningach jest 13123423423423 razy lepsze !

taki trening nie pomoże a przeszkodzi mu w "drodze na szczyt MMA" budując taką masę nie da rady wydajnościowo na ringu, duże mięśnie spowalniają ruchy. ten trening jest bardziej kulturystyczny niż pomagający rozwinąć się w kierunku sportów walki
tak, jestem ekspertem
Dawno nie czytałem wiekszego p🤬lenia kocopołów.