Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bogacze vs Biedni
k................c • 2013-12-28, 23:46
Historia z 23 grudnia i z wczoraj.
Wiec tak pracuje dorywczo jako kierowca , miałem kurs z 3 parami drzwi i drobnymi mebelkami, dojechałem pod wskazany adres dzwonie i się pytam czy ktoś zejdzie , starsza pani odpowiada czy nie mogę jej tego wnieść bo mieszka sama wiec wniosłem jej to zajęło mi to 20 minut i na koniec chciała mi dać 50 zł nie wziąłem przytuliłem ją i powiedziałem wesołych świąt starsza pani się tylko wzruszyła i podziękowała , następnie miałem kurs to jakieś kolesia który się budował i miałem paletę gipsu i płytek dzwonie gdzie to jest bo to było za miastem no mówi mi żebym skręcił w uliczkę i jak będzie stała beta to tam , jadę i widzę stoi to wjechałem na podwórko ładnie tyłem zajeżdżam i pierwsze co czemu pan nie przyjechał dostawczakiem z windą powiedziałem że się zepsuł puścił jakieś bełta pod nosem i pyta się czy mu pomogę dobra to mu pomogłem podziękował i nara nawet nie zaproponował żadnego napiwku nie do co biedna starsza pani.
Ale to nic wczoraj miałem znowu kurs do tego samego gościa , podjechałem już z windą otwieram windę i mówię to proszę sobie brać , ten odpowiada "ale ja nie mam ubrań roboczych" to mówie do niego a ja nie mam obowiązku tachać tego, ten mi wpiera że mam to odpowiedziałem żeby zadzwonił tam gdzie pracuje wyciaga telefon ustawia specjalnie na głośnomówiący i pyta się o to i słyszy odpowiedzi : "Kierowca ma tylko dostarczyć towar klientowi , może wnieść towar za dodatkową opłatą" jego mina bez cenna , to się rozłączył ściąga swoją skórę kładzie na masce swojego bmw i bierze się do roboty ja sobie stałem obok z lekkim usmiechem na twarzy trzymajac fakturę i długopis , grzecznie podszedł podpisał coś tam burknął pod nosem jak odchodziłem i pojechał na magazyn po następny ładunek.
Zgłoś
L................R 2013-12-28, 23:50 14
I dobrze.Ale w sumie w wiekszości posiadacze bmw to buraki i pół-mózgi.
Zgłoś
P................M 2013-12-28, 23:51 2
No bo ten burak ma kredyt hipoteczny i takiego c🤬la nie stać na napiwki dla robotnika
Zgłoś
zsakuł 2013-12-28, 23:52 61
babcia fajna dupeczka, że tuliłeś?

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
k................c 2013-12-28, 23:53 16
Nie myl robotnika z Kierowcą , robotnik to mu fundamenty stawiał.

zsakuł napisał/a:

babcia fajna dupeczka, że tuliłeś?

Nie po prostu zrobiło mi jej się szkoda sam mieszkała jutro były święta.
Zgłoś
d................2 2013-12-29, 0:14 27
I taki z tego wniosek że różańcowa babcia bardziej doceni Twój trud niż cwaniak z betą. Zimne i schłodzone dla Ciebie za tę historię. I ćwiartka za życzliwość wobec starszej, samotnej osoby.
Zgłoś
Mayday_Dune 2013-12-29, 0:20 5
Kolejny dowód na to, że "frak" dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu..

podpis użytkownika

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
Zgłoś
R................L 2013-12-29, 0:24 4
Ja bym napiwek dał. Ale jakby mi dostawca sie stawiał to bym mu podziekował i kazał ze swoim towarem zabierać się w p🤬du. Tak poprostu mnie to nic nie kosztuje a Ty zabieraj sie z tym towarem z powrotem na baze.
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2013-12-29, 0:25 1
Fajna historia, właścicielowi BMW c🤬j w dupę za bycie burakiem . Piwko!
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-12-29, 0:54 2
P🤬lony c🤬l. Niektórzy nie mają - ale dadzą chociaż trochę, ten co ma - zwykle jest wysrany.

Ja czasem jak robię u jednego gościa, to kasuję go za byle jaką pierdołę 200% tego co wziąłbym od innych.
Zwykle dostosowuję (w granicach rozsądku) cenę roboty do tego ile kto ma kasy - biedniejszy może liczyć na niewielką zniżkę.
Wysranych buraków tylko kasować, a i tak się cieszą że taniej niż gdzie indziej (tylko że czasem czegoś nie wiedzą). Najlepsza była instalacja "antywirusa" 20zł/10min.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
makabrax 2013-12-29, 0:54 9
@RafalPL
taaa szczególnie z tym opłaconym z góry

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
o................e 2013-12-29, 0:56 2
facet nie żebym się czepiał czy był nietolerancyjny ale jak ty stare babcie przytulasz to już desperacja jest
Zgłoś
H................n 2013-12-29, 0:57 12
K🤬aż jego mać. Ta interpunkcja, a raczej jej brak aż razi w oczy...
Zgłoś
Blezzer 2013-12-29, 1:00
Noo... a co z tymi bogaczami i biednymi? Coś wiadomo o nich?

podpis użytkownika

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
Mathek 2013-12-29, 1:01 7
Może się przyjebie, ale k🤬a wielkie litery, kropki, przecinki coś Ci mówią ? Lepiej by się czytało jak byś ich używał... A co do historyjki to tak to właśnie często wygląda niestety. Sapacje o nic jak koleś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie