Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
Bohaterzy z Milicza
specjal01 • 2025-08-14, 10:49
Bili bez litości. Napastnicy z Milicza atakowali bez powodu.

Na trzy miesiące do aresztu trafili czterej mieszkańcy Milicza podejrzani o brutalne i całkowicie bezpodstawne pobicia dwóch mężczyzn. Do obu ataków doszło w centrum miasta – najpierw na stacji paliw, gdzie napastnicy dotkliwie pobili 49-latka, a chwilę później na ul. Dworcowej, gdzie zaatakowali 41-latka. Obie ofiary zostały zaatakowane bez żadnego powodu. Doznały licznych obrażeń, a jednemu z nich skradziono dodatkowo słuchawki i kilkadziesiąt złotych.

Zgłoś
Perkokoperko 2025-08-14, 21:56 2
Handy napisał/a:

Dobry ziomuś uratował Cie z opresji, co by było gdyby nie on, można się jedynie domyślać.

Bitki
By były
Zgłoś
Qcaracha 2025-08-14, 22:03
Szkoda że nie dało się tego załatwić bez psiarni. Ale wtedy nikt by nawet o tym nie wiedział.
Zgłoś
Dzwonnapopolicje 2025-08-14, 23:38
@dlubacz2: jak chcesz niby kogoś zmusić do pracy głodząc go? a co jak ma wsparcie z wolności i może sobie w kantynie kupić jedzenie... nie da sie człowieka zmusić do pracy bez torturowania go
Zgłoś
nonkonformista 2025-08-15, 6:06
3 miesiące?
Zgłoś
Clistwood 2025-08-15, 7:58 1
nonkonformista napisał/a:

3 miesiące?

Do rozprawy.
Zgłoś
ism 2025-08-15, 12:14
Brawo policja!
Zgłoś
dlubacz2 2025-08-15, 12:51
Dzwonnapopolicje napisał/a:

@
: jak chcesz niby kogoś zmusić do pracy głodząc go? a co jak ma wsparcie z wolności i może sobie w kantynie kupić jedzenie... nie da sie człowieka zmusić do pracy bez torturowania go

Kiedy pisałem o głodzeniu? To Ty sam skojarzyłeś pracę przymusową z głodzeniem i torturami.

Odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta: Pieniądze.
Pracujący zarabiają nie tylko na swoje utrzymanie, ale też otrzymują pieniądze na konto, z którego skorzystają po wyjściu na wolność. Przykładowo też zarobienie pewnej sumy pieniędzy mogło by skracać wyrok. System motywacyjny. A praca w zamkniętych ZK nie musi polegać na łupaniu kamienia - może to być praca np. na linii produkcyjnej. Wiele osób w Polsce wraca do więzienia z powodu braku perspektyw po wyjściu z ZK. Tutaj można by było zapewnić zatrudnienie i zakwaterowanie po drugiej stronie muru nawet przez pewien czas po odbyciu wyroku
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-08-15, 17:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VikLin 2025-08-16, 0:26 1
Handy napisał/a:

Dobry ziomuś uratował Cie z opresji, co by było gdyby nie on, można się jedynie domyślać.

Tyle że to on chciał kogoś bić, jego kolega stał obok i się nie odzywał W pierwszej chwili nie ogarnąłem o co chodzi (skoso się nikt nie odzywał przez chwilę). Co by się potem stało nie wiem, w tamtej chwili zupełnie nie myślałem że może coś mi się stać
Zgłoś
CelnikJudasz Wczoraj 2:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szczecin123 Wczoraj 13:28
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem