Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
Bohaterzy z Milicza
specjal01 • 2025-08-14, 10:49
Bili bez litości. Napastnicy z Milicza atakowali bez powodu.

Na trzy miesiące do aresztu trafili czterej mieszkańcy Milicza podejrzani o brutalne i całkowicie bezpodstawne pobicia dwóch mężczyzn. Do obu ataków doszło w centrum miasta – najpierw na stacji paliw, gdzie napastnicy dotkliwie pobili 49-latka, a chwilę później na ul. Dworcowej, gdzie zaatakowali 41-latka. Obie ofiary zostały zaatakowane bez żadnego powodu. Doznały licznych obrażeń, a jednemu z nich skradziono dodatkowo słuchawki i kilkadziesiąt złotych.

Zgłoś
pfefe 2025-08-14, 11:06 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pikabu 2025-08-14, 11:10 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JanJankowski 2025-08-14, 11:21 21
Te 3 qrwy prądem bym raził ze 4 sesje po 15 minut
Zgłoś
pfefe 2025-08-14, 11:34 6
pikabu napisał/a:

RODO, jak kogoś poszukują to mogą opublikować wizerunek i pełne dane, ale jako kogoś złapią to staje się on nagle Sebastianem M. i wizerunku nie można publikować w formie niezamazanej, no chyba że się sam oskarżony na to zgodzi

No właśnie nie.
Art. 13. [Ujawnianie wizerunku i innych danych osobowych osób, przeciwko którym toczy się postępowanie]
1.
Nie wolno wypowiadać w prasie opinii co do rozstrzygnięcia w postępowaniu sądowym przed wydaniem orzeczenia w I instancji.
2.
Nie wolno publikować w prasie wizerunku i innych danych osobowych osób, przeciwko którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe, jak również wizerunku i innych danych osobowych świadków, pokrzywdzonych i poszkodowanych, chyba że osoby te wyrażą na to zgodę.
3.
Ograniczenie, o którym mowa w ust. 2, nie narusza przepisów innych ustaw. Właściwy prokurator lub sąd może zezwolić, ze względu na ważny interes społeczny, na ujawnienie wizerunku i innych danych osobowych osób, przeciwko którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe.

Czyli jakby chcieli to by mogli, ale po co.
Zgłoś
JoSeed 2025-08-14, 11:40 4
Szumowina i 3 metry mułu ;]
Zgłoś
smc 2025-08-14, 12:25
Dlatego nóż, to minimum.
Zgłoś
Kefir30 2025-08-14, 12:32 9
Oby ich dzieci zdechły na złośliwego raka kości z przeżutami
Zgłoś
Andrzejas 2025-08-14, 13:16 5
pikabu napisał/a:

RODO, jak kogoś poszukują to mogą opublikować wizerunek i pełne dane, ale jako kogoś złapią to staje się on nagle Sebastianem M. i wizerunku nie można publikować w formie niezamazanej, no chyba że się sam oskarżony na to zgodzi

Jeśli pobili go niezamaskowani, w miejscu publicznym, to znaczy, że chcieli być osobami medialnymi. Samym tym faktem wyrazili zgodę na publikację swoich ryjów, imion i nazwisk. Cenzura nie ma słusznych przypadków - ZAWSZE jest niekorzystna dla społeczeństwa. Kropka.
Zgłoś
uFo125 2025-08-14, 13:34 7
Zgłoś
dlubacz2 2025-08-14, 14:33 4
Wprowadzić karę robót przymusowych w zamknietych ZK. A każdego obywatela nie posiadającego paszportu UE eksmitować do domu na jego koszt. Nazywam to: Rozwiązanie problemu
Zgłoś
grogusek 2025-08-14, 15:27 1
Powinni taki wpieeerdol dostać aby do swiat pamiętali
Zgłoś
VikLin 2025-08-14, 16:51 5
Miałem kiedyś podobnie, wracałem z pracy nocnej zmiany. Idąć ulicą nieopodal domu, szło 2 kolesi osiłków. A że ja nie jestem wysoki i dużo też nie waże, więc wyglądałem przy nich jak dziecko. Nie mniej jeden stanął przedemną i patrzył mi w oczy, po czym po chwili dodał, tego nie bijemy. I odeszli. Było widać że są lub jest czymś wk.rwiony, podchmieleni, możliwe że nie tylko i szukali zadymy.
Zgłoś
hugoo79 2025-08-14, 21:14
jak zwykle cwaniaki w kilku na jednego jprdle
Zgłoś
Handy 2025-08-14, 21:33 1
VikLin napisał/a:

Miałem kiedyś podobnie, wracałem z pracy nocnej zmiany. Idąć ulicą nieopodal domu, szło 2 kolesi osiłków. A że ja nie jestem wysoki i dużo też nie waże, więc wyglądałem przy nich jak dziecko. Nie mniej jeden stanął przedemną i patrzył mi w oczy, po czym po chwili dodał, tego nie bijemy. I odeszli. Było widać że są lub jest czymś wk.rwiony, podchmieleni, możliwe że nie tylko i szukali zadymy.

Dobry ziomuś uratował Cie z opresji, co by było gdyby nie on, można się jedynie domyślać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem