Po co owijać w bawełnę? Wszystko robi dla kasy, jego interesuje tylko kasa... Wszyscy sportowcy tak funkcjonują? Ciekawi mnie jedno, w którym momencie pasja została zamieniona na hajs. Chociaż jak go słucham to zastanawiam się, czy ta pasja kiedykolwiek istniała...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cebula aż szczypie w oczy
konto usunięte
2014-12-05, 13:53
Leti
2014-12-05, 14:00
Trzeba mieć wiele szczęścia żeby trafić na pasje dającą kasę bez świadomości że trzeba pracować.... Nielicznym się udaje.
Kasa, kasa, kasa....Ci co marudzą że w kraju jej nie ma żądają też często od innych aby byli ponad tym i robili coś nie patrząc na zarobki....
Normalnym jest że każdy dąży do stabilności i spokoju.....w kasa niewątpliwie jest tu najważniejsza.
Tak jak kolega wyżej napisał, pasja pasją, liczy się kasa. Sukcesy są ważne, ale sama satysfakcja nie zawsze wystarcza.
konto usunięte
2014-12-05, 15:21
Czepiać się gościa o to, że jest szczery? Sam przyznaje, że jego kariera dobiega końca. To co zrobił Adamek to nie było dla kasy? Gołota? A te całe KSW, Pudzian, Nastula i wielu innych...
Ode mnie szacunek za mówienie prosto z mostu. Bez owijania w bawełnę, dorabiania śmiesznych ideologi.
Koles to pener i nigdy jakims geniuszem nie byl.Teraz nabral minimum oglady ale proponuje posluchac jego wczesnych wywiadow.
W kazdym razie ja go szanuje - mowi wprost i nie klamie.
konto usunięte
2014-12-05, 16:35
Tylko ludzie którzy zawsze mieli za duzo kasy mogą sie mu dziwic.
On jest szczery i ma wiele racji. Tak wygląda boks. Przed walką jakieś ważenia, wielkie zapowiedzi, nienawiść do siebie nawzajem, wzrok, który zabija a zaraz po walce dwaj najlepsi kumple, tulą się i całują jak pedały.Ja zarobiłem swoje, ty swoje, plebs dostał widowisko, możemy się rozejść.
Jestem niedzielnym kibicem boksu, ale kiedy widziałem jak Kliczko, który zamiast dobić Adamka pokazuje mu, żeby walczył dalej to pozbylem się złudzeń. Tam nie ma za grosz sportu. Czysty biznes
konto usunięte
2014-12-05, 16:54
konto usunięte
2014-12-05, 17:10
Na koniec "Dzień dobry, do widzenia"
Za często po łbie dostaje i klepki mu się odłączają powoli