Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-08-26, 16:32 22
śmieszne ale chyba trzeba powoli robić zrzutke na 150tys dla tego gościa co usmażył tatara
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 16:32 1
sokołów nasrał sobie w papiery
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 16:33 12
dlaczego tylko sokołów ? co to jakiś czarny pijar ? chemia w mięsie to problem całej branży
Zgłoś
Tymasz 2013-08-26, 16:41 6
Przykra sprawa,jedzenie sokołowa to pedalastwo a prezes to c🤬j.

podpis użytkownika

Jeśli mijasz się z prawdą to przynajmniej się jej ukłoń
Zgłoś
1r0n 2013-08-26, 16:46 89
@zypon Jest tak jak piszesz, dlatego dziwię się strasznie Sokołowowi, że poszedł na wojnę z małym youtuberem. Po prostu zwrócili na siebie uwagę całej społeczności internetowej. Zaraz pewnie w tvnach będą o tym trąbić (chyba, że posypie się $$$).

Z resztą niesamowicie chore jest, że producent pozywa swojego klienta za to, że ten stwierdził, że ich produkt jest nafaszerowany chemią, a co za tym idzie, jest jego zdaniem niezjadliwy. Kiedy w Polsce producenci się nauczą, że klient ma zawsze rację?

Prawda jest taka, że klient-konsument jest najważniejszy. To nie bez pracowników nie ma danej firmy, tylko bez klienta. Nie ma klienta, nie ma firmy, nie ma firmy, nie ma pracownika.

W głowie się to wszystko nie mieści. Sokołów powinien stanąć na głowie żeby całą sprawę obrócić na swoją korzyść (patrz podobna sprawa z Milką), a oni się jeszcze bardziej pogrążają. Mam tylko nadzieję, że odczują, i to bardzo, jak sobie tą całą szopką zaszkodzili.

NIE KUPUJCIE NIC Z SOKOŁOWA!
Zgłoś
kaiel 2013-08-26, 16:50 3
Skłodowska odkryła Rad w tatarze ?
Wygląda promieniście.

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 17:50 4
A c🤬j z tymi całymi vlogejami, jakby ich wszystkich pozamykali to by nie było tyle ścierwa na youtube.
Zgłoś
matteo_19 2013-08-26, 17:54
cveljan napisał/a:

śmieszne ale chyba trzeba powoli robić zrzutke na 150tys dla tego gościa co usmażył tatara

Tatara spożywa się na surowo więc na pewno go nie smażył
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 17:54 4
1r0n napisał/a:

@zypon Jest tak jak piszesz, dlatego dziwię się strasznie Sokołowowi, że poszedł na wojnę z małym youtuberem. Po prostu zwrócili na siebie uwagę całej społeczności internetowej. Zaraz pewnie w tvnach będą o tym trąbić (chyba, że posypie się $$$).

Z resztą niesamowicie chore jest, że producent pozywa swojego klienta za to, że ten stwierdził, że ich produkt jest nafaszerowany chemią, a co za tym idzie, jest jego zdaniem niezjadliwy. Kiedy w Polsce producenci się nauczą, że klient ma zawsze rację?

Prawda jest taka, że klient-konsument jest najważniejszy. To nie bez pracowników nie ma danej firmy, tylko bez klienta. Nie ma klienta, nie ma firmy, nie ma firmy, nie ma pracownika.

W głowie się to wszystko nie mieści. Sokołów powinien stanąć na głowie żeby całą sprawę obrócić na swoją korzyść (patrz podobna sprawa z Milką), a oni się jeszcze bardziej pogrążają. Mam tylko nadzieję, że odczują, i to bardzo, jak sobie tą całą szopką zaszkodzili.

NIE KUPUJCIE NIC Z SOKOŁOWA!

a jasne zgadzam się. zj🤬 sokołów po całości z tym pozwem, przez to jedyne co mają to uszczerbek wizerunkowy. Dobra była reakcja unimila czy tam innego durexa na jakiś tam test z napuszczaniem wody do gumki (drogie marki pękały szybciej niż tanie) bo na fejsbuku babka z działu PR napisała pod testem że dziękuje za wnikliwość i za zainteresowanie produktem, że udoskonalają produkt, ale że generalnie gumka nie służy do pompowania wody a do czegoś innego przez co test jest raczej gówno warty - ale załatwili to w miły przyjazny sposób. W stanach takie sprawy pojawiały się już dobrych kilka lat temu i tam też początkowo próbowana załatwiać w sądzie. Była taka sprawa nie pamiętam dokładnie ale chyba producenta samochodów, który skonfliktował się z jakimś tam userem youtuba i mu proces wytoczył, jak sprawa wyszła na jaw ludzie zaczęli maile i listy do nich pisać że są sk🤬ielami i im zajebiście sprzedaż spadła. Teraz się takich typków nie sądzi, ale najmuje się 10 takich niby niezależnych co zachwalają produkt korporacje wiedzą, że w sądzie mogą tylko stracić - nawet w przypadku dobrego dla nich wyroku sądu... ale jak widać specjaliści od pijaru w sokołowie chyba się niedouczyli
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 17:58
Generalnie to mam w dupie tego typa co myśli że się na parówkach zna albo na ketchupie... Więc dla mnie to może sobie płacić te 150 patoli ale sokołowa i tak już nie kupie ;] Jak powiedzą o tym w TVN to firma zbankrutuje i tyle. 150 patoli wydadza na odprawę dla prezesa...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 18:13
soko gówno bankowo kiełbasy i innych wędlin nie kupie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-26, 18:15
Nie wiem kto w Sokołowie wyszedł z propozycją podania tego gościa do sądu ale koleś, który podbił na tym pieczątkę właśnie traci prace
Zgłoś
przemo9191 2013-08-26, 18:27
Aż napiszę maila do 'tefałenu' z pomysłem na reportaż
Zgłoś
kjan77 2013-08-26, 18:28
Dobrze, że nie smażyłem parówek, bo c🤬j wie, co by się stało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie