📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
ma na wyposażeniu pokaz fajerwerków - ful opcja pełny wypas
Włączyły sie światła awaryjne czyli wszystkie systemy bezpieczeństwa zadziałały koncertowo.
Ktoś musiał przytulić srogą łapówkę, że dopuścił do homologacji elektryków. Wszystkich!!!
Wyobraźcie sobie, że na tylnym siedzeniu jedzie osoba niedołężna, stara, albo niemowlę/dziecko.
Wyobraźcie sobie, że na tylnym siedzeniu jedzie osoba niedołężna, stara, albo niemowlę/dziecko.
Smuga50 napisał/a:
Pieczony chińczyk, w czym problem?
przecież takie auto to kolejna opcja dla seryjnego samobójcy ,, niby wypadek a można pozbyć się gościa
Jakis czas temu był wątek o kolejce elektryków do ładowarki zimą, pamiętam ten wysyp entuzjastów. Gdzie oni teraz są?
Smuga50 napisał/a:
Ktoś musiał przytulić srogą łapówkę, że dopuścił do homologacji elektryków. Wszystkich!!!
Ty jesteś upośledzony czy nigdy nie widziałeś jak płonie samochód spalinowy?
Mam dziwne wrażenie, że takich gilmikow będzie coraz więcej.
BigLebovsky napisał/a:
Jakis czas temu był wątek o kolejce elektryków do ładowarki zimą, pamiętam ten wysyp entuzjastów. Gdzie oni teraz są?
Co to za marka i model samochodu?
SSS2SSS napisał/a:
Co to za marka i model samochodu?
LiXiang L9 czy jakoś tak . Chcesz sobie kupić?
BigLebovsky napisał/a:
LiXiang L9 czy jakoś tak . Chcesz sobie kupić?
Czekam na Xiaomi SU7 max aż się oficjalnie pojawi w PL. Jeździłem 2 miesiące Teslą 3 performance i o ile sama jazda jest git to wnętrze strasznie mi się nie podoba, a jako 3 samochód obok Lexa GS450h i GR Yaris chce elektryka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie