żyj tak żeby Twojego dobrego imienia nie trzeba było bronić sejmowymi specustawami....
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Efekt odwrotny do zamierzonego, to jeszcze bardziej napędzi niechęć do kościoła. Co będzie kolejne? 5 lat więzienia za krytykowanie Wojtyły? bo to temat tabu i o świętym nie można ujawniać niewygodnych faktów?? piss robi wszystko, żeby wprowadzać putinowskie metody rządzenia, ale na całe szczęście robią to niezwykle nieudolnie. Tak więc jest jeszcze szansa, że zmiana władzy zamieni kraj z tektury, na kraj z dykty, a kto wie, może nawet płyty OSB?
Spoko zaraz zrobią ustawę że kaczyński jest synem bożym, jest najprzystojniejszy i zdecydowanie jest hetero, kto będzie twierdził inaczej dostanie 10 lat paki
Ja dam za zbezczeszczenie Kaczyńskiego nawet 20 lat, ale jeśli zostanie mianowany Janem Pawłem III.
Pierwszy błąd jaki popełniono to gloryfikowanie żyjącego człowieka i wznoszenie go ponad stan bez względu na wszystko.
Drugi i ostatni błąd to że zapomniano przy tym iż prawdziwie SPRAWIEDLIWY był tylko jeden, dawno temu.
Drugi i ostatni błąd to że zapomniano przy tym iż prawdziwie SPRAWIEDLIWY był tylko jeden, dawno temu.
To najlepsza ustawa jaką stworzył PiS.
I jestem za nią wdzięczny.
I jestem za nią wdzięczny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie