Zawsze ucinają w takim momencie.
A po co będzie chwalił, że wysiada z auta i ładuje drób do worka?
W ten sposób pacyfikuje lokalne kundle ujadajace za siatki. Kto był kiedykolwiek z małym dzieckiem na spacerze ten wie o czym mowa. Podbiega taki pchnarz i ujada. Jak szeroko otworzy paszcze to jest szansa z pistoletu wstzrelic mu troche octu lub benzyny. ale lepiej spryskać po futrze, wtedy własciciel pchlarza musi go szorowac i przez jakis czas jest cisza.
Co do pistoletu pneumatycznego, to zanim wyszkolimy pchlarza może minac duzo czasu. Potrzebna jest regularność i wytrwałość. wiekszość pchlarzy po 6-8 razie zaczyna kojarzyc że podbiegniecie do siatki równa sie ból.
Obecnie jest cisza na dzielnicy wszelki fafiki, pimpusie i tym podobne małe k🤬ie sa wypuszczane jedynie na balkon lub taras i ewentualnie stamtąd ujadaja.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Raz na jakis czas tez robie takie kontrolne safari po osiedlu, tylko że z pistoletem pneumatycznym albo pistoletem na wode wypełnionym octem, rozpuszczalnikiem lub benzyna.
W ten sposób pacyfikuje lokalne kundle ujadajace za siatki. Kto był kiedykolwiek z małym dzieckiem na spacerze ten wie o czym mowa. Podbiega taki pchnarz i ujada. Jak szeroko otworzy paszcze to jest szansa z pistoletu wstzrelic mu troche octu lub benzyny. ale lepiej spryskać po futrze, wtedy własciciel pchlarza musi go szorowac i przez jakis czas jest cisza.
Co do pistoletu pneumatycznego, to zanim wyszkolimy pchlarza może minac duzo czasu. Potrzebna jest regularność i wytrwałość. wiekszość pchlarzy po 6-8 razie zaczyna kojarzyc że podbiegniecie do siatki równa sie ból.
Obecnie jest cisza na dzielnicy wszelki fafiki, pimpusie i tym podobne małe k🤬ie sa wypuszczane jedynie na balkon lub taras i ewentualnie stamtąd ujadaja.
Żeby ci ktoś tak kiedyś gówniaka po oczach nie spryskał jak będzie darł mordę, j🤬y psycholu.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

Żeby ci ktoś tak kiedyś gówniaka po oczach nie spryskał jak będzie darł mordę, j🤬y psycholu.
Przecież to troll zwyczajny. Specjalnie to pisze, by wk🤬iać miłośników zwierząt, którzy płaczą z powodu krzywd doświadczanych przez zwierzęta, ale w dupach mają krzywdy wyrządzane ludziom(hipokryzja). Popieram taki trolling z całego serca, a przede wszystkim rozumu

Nauczylibyście się sprzątać po cholernych sierściuchach.
Naucz się trzymać swojego pchlarza w ryzach. Na swojej dzielnycy wychowałem takich jak ty. Mówię o tym otwarcie, że psyskam pchlarze octem, i wiesz co? Żaden mordy nie otworzy nawet jak napruci w barze siedzą. Nikt nawet nie kwęknie , bo jak nie ułozy swojego fafika to następnym razem dostanie kawałek boczku z pestycydem. Żaden Wet nie pomorze, bo pestycydy bardzo szybko się wchłaniają.
Swoją drogą mozesz sobie jedynie poujadać jak twój kundel, bo gaz na pchlarzy i batona też mam.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Wdepnęłam dziś w psie gówno idąc na autobus do pracy.
ciągnie swój do swego
podpis użytkownika
Around blacks never relax.pve11, widzę znalazł się sebix z pieskiem, co? Kochasz pieski? Mocno?
Jak ktoś krzywdzi słabszego to zawsze reaguję i tyle. Poza tym co ma właściciel idiota, który po psie nie potrafi posprzątać do sytuacji gdzie jakiś psychol wyżywa się na niewinnym zwierzaku? Jebnij się w łeb czasami.
Naucz się trzymać swojego pchlarza w ryzach. Na swojej dzielnycy wychowałem takich jak ty. Mówię o tym otwarcie, że psyskam pchlarze octem, i wiesz co? Żaden mordy nie otworzy nawet jak napruci w barze siedzą. Nikt nawet nie kwęknie , bo jak nie ułozy swojego fafika to następnym razem dostanie kawałek boczku z pestycydem. Żaden Wet nie pomorze, bo pestycydy bardzo szybko się wchłaniają.
Swoją drogą mozesz sobie jedynie poujadać jak twój kundel, bo gaz na pchlarzy i batona też mam.
Zasmucę cię, ale nie posiadam psa, ani żadnych innych zwierząt. Skąd twój ograniczony umysł wywnioskował coś takiego z mojej wypowiedzi? W sumie rzeczywiście to co napisałeś jest tak nieprawdopodobne, że musisz trollować, ale gdyby to była prawda, to pamiętaj że na każdego kozaka znajdzie się większy i czasem takiemu frajerowi nawet baton w ręce nie pomoże.

Przecież to troll zwyczajny. Specjalnie to pisze, by wk🤬iać miłośników zwierząt, którzy płaczą z powodu krzywd doświadczanych przez zwierzęta, ale w dupach mają krzywdy wyrządzane ludziom(hipokryzja). Popieram taki trolling z całego serca, a przede wszystkim rozumu
To dobrze że nie należę do tej grupy hipokrytów, bo nie mam w dupie krzywd wyrządzanych ludziom. Natomiast w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko odróżnić trolla od zwykłego idioty, bo tych drugich coraz więcej, nie sądzisz?
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

o dobrze że nie należę do tej grupy hipokrytów, bo nie mam w dupie krzywd wyrządzanych ludziom.
Cieszy mnie to.
Natomiast w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko odróżnić trolla od zwykłego idioty, bo tych drugich coraz więcej, nie sądzisz?
Ja nie sądzę - ja to wiem.
Zasmucę cię, ale nie posiadam psa, ani żadnych innych zwierząt. Skąd twój ograniczony umysł wywnioskował coś takiego z mojej wypowiedzi? W sumie rzeczywiście to co napisałeś jest tak nieprawdopodobne, że musisz trollować, ale gdyby to była prawda, to pamiętaj że na każdego kozaka znajdzie się większy i czasem takiemu frajerowi nawet baton w ręce nie pomoże.
Czyli plujesz sie aby pluć. A nie, jesteś rycerzykiem co staje w obronie słabszych lol! Rycesz herbu psia kicha.
Sprawa jest prosta jak ide na spacer to nie chce co chwila wysłuchiwać ujadania jakiegoś pchlarza. Trzymasz bydle w domu to go pilnuj. Tylko współczuje ludziom mieszkającym w blokach, którzy musza całymi dniami słuchac ujadania jakiegoś kundla. Wtedy najlepiej podłozyć mieso z tłuczonym szkłem.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.

...Żaden Wet nie pomorze, bo pestycydy bardzo szybko się wchłaniają. ...
A jakie konkretnie polecasz?
Bo coś mi mówi że się jedynie przechwalasz.