Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zawsze ucinają w takim momencie.
A po co będzie chwalił, że wysiada z auta i ładuje drób do worka?

Nauczylibyście się sprzątać po cholernych sierściuchach.

Wdepnęłam dziś w psie gówno idąc na autobus do pracy.
ciągnie swój do swego
podpis użytkownika
Around blacks never relax.

o dobrze że nie należę do tej grupy hipokrytów, bo nie mam w dupie krzywd wyrządzanych ludziom.
Cieszy mnie to.
Natomiast w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko odróżnić trolla od zwykłego idioty, bo tych drugich coraz więcej, nie sądzisz?
Ja nie sądzę - ja to wiem.

Zasmucę cię, ale nie posiadam psa, ani żadnych innych zwierząt. Skąd twój ograniczony umysł wywnioskował coś takiego z mojej wypowiedzi? W sumie rzeczywiście to co napisałeś jest tak nieprawdopodobne, że musisz trollować, ale gdyby to była prawda, to pamiętaj że na każdego kozaka znajdzie się większy i czasem takiemu frajerowi nawet baton w ręce nie pomoże.
Czyli plujesz sie aby pluć. A nie, jesteś rycerzykiem co staje w obronie słabszych lol! Rycesz herbu psia kicha.
Sprawa jest prosta jak ide na spacer to nie chce co chwila wysłuchiwać ujadania jakiegoś pchlarza. Trzymasz bydle w domu to go pilnuj. Tylko współczuje ludziom mieszkającym w blokach, którzy musza całymi dniami słuchac ujadania jakiegoś kundla. Wtedy najlepiej podłozyć mieso z tłuczonym szkłem.

...Żaden Wet nie pomorze, bo pestycydy bardzo szybko się wchłaniają. ...
A jakie konkretnie polecasz?
Bo coś mi mówi że się jedynie przechwalasz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie