K🤬a. Mógłby być Jowisz na takiej odległości. Chociaż wtedy by chyba coś się z grawitacją sp🤬oliło, nie?
@up
No chyba tak. No i chyba by nam sk🤬iel słońce zasłaniał.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No chyba tak. No i chyba by nam sk🤬iel słońce zasłaniał.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up ciężko powiedzieć, bo grawitacja jest tylko teorią jak na razie

Gdyby Jowisz był tak blisko, to by na nim Amerykanie stacjonowali, szukali ropy, ewentualnie gnębili miejscową ludność. A Tusk wysłał bym tam nasze służalce wojsko.
Cytat:
Dawaj więcej takich ciekawostek, zaciekawiłeś mnie.
to taka odemnie:
jak drażnisz psa to cie up🤬li w rękę
mesiash napisał/a:
@up ciężko powiedzieć, bo grawitacja jest tylko teorią jak na razie
![]()
nie chcę cię martwić ale to jest fakt od jakichś paru miliardów lat, a nie teoria...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Topol242 napisał/a:
Gdyby Jowisz był tak blisko, to by na nim Amerykanie stacjonowali, szukali ropy, ewentualnie gnębili miejscową ludność. A Tusk wysłał bym tam nasze służalce wojsko.
ni c🤬ja
"Jowisz należy do gazowych olbrzymów; oznacza to, że w niewielkim stopniu składa się z substancji stałych" - wiki

@up
"gazowy olbrzym" to moja teściowa po zjedzeniu fasolki po bretońsku.
"gazowy olbrzym" to moja teściowa po zjedzeniu fasolki po bretońsku.
gdyby Jowisz był w takiej odległości grawitacja rozk🤬iłaby ziemię, a potem wpadłaby do wszechoceanu wodoru na Jowiszu.
Io (księżyc Jowisza) jest na tyle daleko by utrzymać się w całości i na tyle blisko, że grawitacja targa płaszczem przez co na księżycu jest tylko magma i wulkany. Jako, że nie ma silnej własnej grawitacji, wszystko wylatuje w przestrzeń kosmiczną, stąd przeświadczenie, że kiedyś Io był o wiele większy.
Io (księżyc Jowisza) jest na tyle daleko by utrzymać się w całości i na tyle blisko, że grawitacja targa płaszczem przez co na księżycu jest tylko magma i wulkany. Jako, że nie ma silnej własnej grawitacji, wszystko wylatuje w przestrzeń kosmiczną, stąd przeświadczenie, że kiedyś Io był o wiele większy.
chyba ciekawiej by było gdyby w takiej odległości znajdowała się druga Ziemia. Wycieczki szkolne, kolonie, wypad na weekendzik pozwiedzac i takie tam

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
@up
Po c🤬ju, toczylibyśmy z nimi wojny na tle religijnym, albo urządzalibyśmy inne zacofane gierki...
Po c🤬ju, toczylibyśmy z nimi wojny na tle religijnym, albo urządzalibyśmy inne zacofane gierki...
podpis użytkownika
W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.