Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-07-12, 13:41 4
Wiedziałem, że Ducato na budowie jest wytrzymałe, ale nie że aż tak...
Zgłoś
RYHOO 2025-07-12, 13:45 5

podpis użytkownika

J🤬 k🤬y
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-07-12, 14:46 6
Typa potrąciło auto i się zwinął w kłębek, a Ci go obskoczyli i go klepią, bo taka procedura. Jakbym był legislatorem to bym wprowadził procedurę, żeby przed pracą smarowali sobie gęby gównem i bym się patrzył i śmiał jak sobie kał w mordy bezrefleksyjnie wmasowują. W sumie nic by to nie zmieniło, bo i tak wszyscy ich unikają i się nimi brzydzą.
Zgłoś
MYKELE 2025-07-12, 14:57 20
Chwdp100Procent napisał/a:

Typa potrąciło auto i się zwinął w kłębek, a Ci go obskoczyli i go klepią, bo taka procedura. Jakbym był legislatorem to bym wprowadził procedurę, żeby przed pracą smarowali sobie gęby gównem i bym się patrzył i śmiał jak sobie kał w mordy bezrefleksyjnie wmasowują. W sumie nic by to nie zmieniło, bo i tak wszyscy ich unikają i się nimi brzydzą.

A jak wyciągnie gnata i odjebie psiarza to byś wtedy powiedział że zbyt ulgowo się obeszli z bandytą
Zgłoś
panar3 2025-07-12, 15:15

Mam mieszane uczucia... z jednej strony masz rację a z drugiej strony nie masz. Typ jakiś odcieniowoodmienny, sp🤬ala po małpiemu a ty chcesz żeby wszystkich wp🤬lić do jednego wora, gdzie ludzi (białych) jest może ze 2%. Trochę to nie tak chyba, nie sądzisz? Dałem ci piwo bo sobie tak samo pomyślałem na początku, pewno dlatego że z natury lubię zwierzęta, ale mi przeszło bo za długo na Sadolu siedzę a to zmienia człowieka, oj zmienia...
Zgłoś
matefix91 2025-07-12, 15:27 8

Typa potrąciło auto i się zwinął w kłębek, a Ci go obskoczyli i go klepią, bo taka procedura.

Już nie przesadzaj - nikt go nie nap🤬la tylko go obezwładniają żeby nie wyciągnął przypadkiem gnat.
Nie wiesz czego się spodziewać po typie, który sp🤬ala pół rozj🤬ym busem i wyskakuje przez okno
Zgłoś
BatmanBB 2025-07-12, 15:27 25

Po nicku wnioskuję, że ty to ten, co zawsze za niewinność siedzi hahaha jak dla mnie to powinni go tam jeszcze z krótkiej odj🤬. I to samo powinni w Polsce robić. Każde takie odstępstwo to strzał. A nie k🤬y jeszcze z naszych podatków w więzieniach utrzymywać. Ha tfu spedalonym ryjom 🤣😂
Zgłoś
grzehuu 2025-07-12, 15:32 13
z happyendem to by było gdyby dostał cały magazynek w łeb
albo kilka
;P
Zgłoś
coldblood16 2025-07-12, 16:45
Pewnie był nieszczepiony 😁
Zgłoś
Hades2613 2025-07-12, 16:56 2
Tam się policja nie p🤬li
Zgłoś
Damianos88 2025-07-12, 17:50 1
Tak się powinno traktować takich śmieci niech polska policja bierze przekład
Zgłoś
osiemplanet 2025-07-12, 17:56
Typ w białym, bomby na ryj salutuje
Zgłoś
Banan1494 2025-07-12, 18:04
PFHAHAHAHAHHA Ale mu trampka wyj🤬o do góry!

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
agrus11 2025-07-12, 19:04 3

wprowadził procedurę, żeby przed pracą smarowali sobie gęby gównem i bym się patrzył i śmiał jak sobie kał w mordy bezrefleksyjnie wmasowują

to już wiem kto te filmiki na harda dodaje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie