Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
piter210 2012-01-14, 0:02 34
K🤬a zawał !!!
Zgłoś
o................9 2012-01-14, 0:06 2
ja p🤬le mialem glosniki prawie na full .... chyba nie musze tlumaczyc co przezylem w tym momencie ...
Zgłoś
stery_srh 2012-01-14, 0:21
Heh, gościu zdziwiony ostro, ciekawe czego się spodziewał... Zjawisko równie nieprzewidywalne jak to, co się stanie po wrzuceniu zapałki do kanistra z oparami benzyny. Prawdziwa niespodzianka.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
pablocool 2012-01-14, 0:32 27
Przelewać ciekły azot gołymi łapami... Typ albo pewien siebie albo krańcowo głupi. Mając na uwadze finał filmiku raczej to drugie.
Zgłoś
think666 2012-01-14, 0:39
@up
Dopiero jak zakręcił butelkę włożył rękawiczkę Kiedyś dostanie nagrodę Darwina

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
T................a 2012-01-14, 0:44 1
@pablocool

Ciekły azot staje się wtedy niebezpieczny kiedy znajduje się w opakowaniu . Podczas przelewania gówno nam się stanie jak kapnie na rękę ponieważ zdąży wyparować (albo jakoś tak , ale mogę się mylić)

@think666

Dwa zdania i dwie emotki , ale równowaga
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-14, 1:00
@up

Ty chyba już kropek nie rozróżniasz od emotek
Zgłoś
X................8 2012-01-14, 1:33
A gdzie można otrzymać Ciekły azot?

Bo jak dmuchnę do zamrażarki (w powietrzu głównie jest N) to chyba nie skropli mi się, co?
Zgłoś
Fragless 2012-01-14, 1:43 5
xgregor napisał/a:

Nie próbujcie tego w domu

A właśnie, że k🤬a spróbuję, nawet jak sufit rozp🤬oli. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić, a czego nie.
Zgłoś
Nimr0d 2012-01-14, 1:53
A ja miałem słuchawki
Taki wypłoch o prawie 2 w nocy... bede miał koszmary :/
Zgłoś
mirage87 2012-01-14, 2:18 1
O ty w zyciu sp🤬olilem sie z taboretu
Zgłoś
t................r 2012-01-14, 8:27
ciekawe czemu jebnęło? nagła zmiana temperatury po dotknięciu ciepłą dłonią? podobny efekt można uzyskać gdy poleje się czymś zimnym rozgrzaną żarówkę, ale być może chodzi tu o coś innego..

aaa.. no i ciekawe jak tam dłoń młodego chemika? i co stało się z odłamkami? czy przypadkiem nie utkwiły w jądrach kamerzysty?
Zgłoś
r................3 2012-01-14, 8:38 2
jebłem back-flipa na panele dzięki
Zgłoś
R................s 2012-01-14, 11:14 1
"Nie próbujcie tego w domu" nosz k🤬a szkoda że swój ciekły azot zostawiłem w drugich spodniach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie