Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piter210 2012-01-14, 0:02 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 0:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
stery_srh 2012-01-14, 0:21
Heh, gościu zdziwiony ostro, ciekawe czego się spodziewał... Zjawisko równie nieprzewidywalne jak to, co się stanie po wrzuceniu zapałki do kanistra z oparami benzyny. Prawdziwa niespodzianka.
Zgłoś
pablocool 2012-01-14, 0:32 27
Przelewać ciekły azot gołymi łapami... Typ albo pewien siebie albo krańcowo głupi. Mając na uwadze finał filmiku raczej to drugie.
Zgłoś
think666 2012-01-14, 0:39
@up
Dopiero jak zakręcił butelkę włożył rękawiczkę Kiedyś dostanie nagrodę Darwina
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 0:44 1
@pablocool

Ciekły azot staje się wtedy niebezpieczny kiedy znajduje się w opakowaniu . Podczas przelewania gówno nam się stanie jak kapnie na rękę ponieważ zdąży wyparować (albo jakoś tak , ale mogę się mylić)

@think666

Dwa zdania i dwie emotki , ale równowaga
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-14, 1:00
@up

Ty chyba już kropek nie rozróżniasz od emotek
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 1:33
A gdzie można otrzymać Ciekły azot?

Bo jak dmuchnę do zamrażarki (w powietrzu głównie jest N) to chyba nie skropli mi się, co?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 1:43 5
Zgłoś
Nimr0d 2012-01-14, 1:53
A ja miałem słuchawki
Taki wypłoch o prawie 2 w nocy... bede miał koszmary :/
Zgłoś
mirage87 2012-01-14, 2:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 8:27
ciekawe czemu jebnęło? nagła zmiana temperatury po dotknięciu ciepłą dłonią? podobny efekt można uzyskać gdy poleje się czymś zimnym rozgrzaną żarówkę, ale być może chodzi tu o coś innego..

aaa.. no i ciekawe jak tam dłoń młodego chemika? i co stało się z odłamkami? czy przypadkiem nie utkwiły w jądrach kamerzysty?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 8:38 2
jebłem back-flipa na panele dzięki
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 11:14 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem