👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hipokryzja w swej całej okazałości. Chrześcijaństwo jasno tłumaczy, by przemocą nie odpowiadać na przemoc.
"Trzeba ich walnąć w łeb."
"Trzeba ich walnąć w łeb."

Niezwyciężony napisał/a:
Jesteś debilem
Już tłumaczę dlaczego, protesty dotyczą aborcji płodu z wadą rozwojową, niezdolnego do życia, to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. Ludzie których to dotyka w 99% przypadków chcą mieć dzieci. Nie chcą tylko ryzykować własnym życiem i nosić w sobie martwy płód przez 6 miesięcy.
Jeśli ciąża zagraża zdrowiu matce nadal można ją przerwać. Sprawdź swoje fakty.

Ghost39 napisał/a:
Jeśli ciąża zagraża zdrowiu matce nadal można ją przerwać. Sprawdź swoje fakty.
To nie fakty tylko teoria, teoretycznie można było zgodnie z prawem usunąć ciążę z gw🤬tu. Praktyka była taka że kobieta mając wszystkie dokumenty otrzymywała odmowę wykonania zabiegu i bujała się od szpitala do szpitala aż mijał ustawowy termin.
W kraju rządzonym przez takich z🤬bów gdzie prokurator Zbyszek Zero mści się na lekarzach za śmierć ojca nikt nie będzie ryzykował podjęcia takiej decyzji. Łatwiej będzie udowodnić prokuratorowi przyczynę zgonu pacjentki niż to że aborcja była konieczna by uratować jej życie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie