Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co dzieci sądzą o proteście kobiet?
Nie dzieci, tylko małe sk🤬ysyny...
A to co tu wklejono to zwyczajna c🤬jnia z jakiegoś c🤬lowego Joe czy k🤬a innej Frondy - portali dla ekstremistów politycznych traktujących czarny humor jak dz🤬kę portową.
Niech sprobuje nagrac podobny film za ~6 lat, pytajac się jednych z tych dzieci ktore sie urodza z nieuleczalną dysfukncją a prawdopodobnie jedyną odpowiedz jaką od nich uzysk to bedzie slinotok.
tak wie wiem, ze z gwaltu, chore czy ze zagraza matce itp . to nadal jest dozwolone, nie sluchajcie lewakow!!
1, 2, 3 szambo wybije za chwile!!

C🤬j mnie interesuje co myslicie ( pisze na wszelki wypadek ), ale wlasnie o to chodzi , zabijac dzieci! Przeciez k🤬a w polsce antykoncepcja nie jest zabroniona. Wystarczy stosowac i nie bedzie problemu aborcji.
Jesteś debilem

Już tłumaczę dlaczego, protesty dotyczą aborcji płodu z wadą rozwojową, niezdolnego do życia, to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. Ludzie których to dotyka w 99% przypadków chcą mieć dzieci. Nie chcą tylko ryzykować własnym życiem i nosić w sobie martwy płód przez 6 miesięcy.
Nie dzieci, tylko małe sk🤬ysyny...
Filmik powinien mieć tytuł "Indoktrynacja w wykonaniu kościoła katolickiego-skutki"
Takie młode, a już porządnie przeszkolone/przerobione przez mamuśkę, bez znaczenia czy prawda czy kłamstwo to mamuśka ma racje i dzieci zdanie mamusi muszą podzielać, pięknie, pieknie.
Mam nadzieję że jak cała trójka wróci do domu to tata patriota wp🤬li im wszystkim na raz. Dzieciom że słuchają poj🤬ej starej psychokatoliczki, a starej że robi im wode z mózgu. A jak nie to wyj🤬 do kosza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie